10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi ești într-o mare formă, ai o dispoziție bună, primeșți vești interesante, anumite aprobări vin spre tine, iar toate aceste energii se vor răsfrânge pozitiv asupra tuturor activităților pe care le vei desfășura astăzi. De beneficiat vor avea și cei cu care vei interacționa, susțin astrele.

Taur
Astăzi îți vei concentra atenția asupra unei persoane apropiate, fie că este cineva din familia extinsă, de un coleg de serviciu sau de un prieten drag. Cineva are nevoie de ajutor, de un sfat, de suport și te vei oferi tu să fii acel colac de salvare.

Gemeni
Responsabilitățile pe care le ai la serviciu sau anumite sarcini pe care trebuie să le rezolvi pot să te agite, să te copleșească, încearcă să ceri ajutor, să redirectionezi anumite activități spre alte persoane, pentru că sigur va apărea cineva din cercul tău de oameni de încredere care îți va oferi sprijinul.

Rac
Este o zi în care simți nevoia să te detașezi, să nu te grăbești cu deciziile, să stai să analizezi, să fii observator, să cercetezi, să cauți mai multe informații și, de ce nu, chiar să faci un pas în spate. Nu este cea mai potrivită zi pentru decizii majore, mai ales dacă au legătură și cu banii sau căminul.

Leu
Ești determinat să convingi, pregătit să negociezi, să îți susții punctul de vedere, să te exprimi așa cum simți și gândești. Abordarea ta este lăudabilă, spun astrele, atâta timp cât este una echilibrată și nu este agresivă.

Fecioară
S-ar putea să îți fie cam greu să-ți găsești azi curajul, să apară unele nemulțumiri pe care să nu știi cum să le rezolvi sau de care să nu știi cum să te detașezi. Dacă taci și să nu spui tot ce ai pe suflet, atunci va trebui să accepți și să suporți toate consecințele care vor veni pe termen lung.

Balanţă
Este cel mai bun moment să-ți aperi reputația, căci s-ar putea să ai surprize neplăcute din partea anumitor persoane, fie că vei auzi zvonuri care au legătură cu tine sau cu activitatea pe care o desfășori, fie că va fi vorba de unele rezultate. Fă un pas în față și spune ce ai construit până acum.

Scorpion
Eşti productiv, creativ și în minte îți aleargă idei care mai de care mai mărețe și mai interesante. Este esențial să așterni pe foaie, să faci o schiță sau un plan cu toate proiecțiile care îți vin în gând și să încerci să înțelegi dacă sunt avantajoase, dacă poți găsi parteneri care să te susțină.

Săgetător
Astăzi apreciezi rutina și le eşti recunoscător celor care te lasă în pace. Ești dornic să te odihnești, să te rupi de toate acele probleme mereu „urgente” care apar și pe care „doar tu le poți rezolva”. Astăzi vrei să fii invizibil, dacă se poate, și preferi să te bucuri de o binemeritată pauză.

Capricorn
Cineva dintre oamenii dragi s-ar putea să fie într-o stare emoțională nu tocmai bună și să simți acest lucru. Încearcă să ajuți această persoană să depășească momentul, dar fără a fi prea intruziv, te atenționează astrele. În plus, sunt avantajate activitățile caritabile, dar și deplasările, drumurile.

Vărsător
Ești binedispus și vezi o rază de speranţă în toate. Optimismul tău este molipsitor și oamenii îți caută compania, toți încearcă să vorbească cu tine, să-și exprime părerile, trăirile, să-ți împărtășească din emoții.

Peşti
Ai nevoie să fii mai atent la stilul tău de viață. Cumva ai neglijat anumite aspecte importante și simți că ai nevoie de timp pentru a te recupera, de mai multă odihnă, de o alimentație corectă, poate mai multă mișcare, mai mult timp petrecut în natură, mai multe întâlniri cu oameni care te binedispun?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS