7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Munca grea a fost întotdeauna răsplătită, dar nu este cea mai uşoară cale de a reuşi în viaţă. Puteți să vă folosiți şi de farmecul propriu pentru a ajunge acolo unde vă doriți. Nu vă va fi de folos întotdeauna, dar astăzi vă va ajuta să ieşiți din situaţiile neplăcute. Folosiți-vă calităţile, mai ales când aveți de-a face cu cineva din conducere.

Taur
Este o zi perfectă să vă răsfățaţi cu lucrurile care vă plac. Puteți chiar să vă cumpărați ceva ce vă doriți mai de mult. Dacă nu vreți nimic de îmbrăcat, luați cina în oraş sau mergeți la un spa. Aveți nevoie de asta! Indiferent de ce vreți să faceți, nu cheltuiți sume mari. Important este să fie ceva ce nu aveți nevoie, dar care vă face plăcere.

Gemeni
Unul dintre oamenii pe care îi vedeți zilnic vă complimentează pentru orice, dar încercați să nu cădeți în capcana vorbelor dulci. Face asta şi pentru că vrea să îl vedeți într-o lumină mai bună. Nu îl lăsați să se apropie foarte mult, pentru că nu este o persoană de încredere. Nu trebuie să vă spună vorbe frumoase ca să vă fie prieten.

Rac
Oamenii care au putere şi vă pot ordona nu sunt foarte curioşi din punct de vedere intelectual, iar asta vă dezamăgeşte. Chiar dacă vi se pare că sunt plictisitori şi previzibili, nu le puneți încă eticheta. Sunt deschişi la sugestii, aşa că le puteți da câteva sfaturi. Va fi mai uşor să vă impuneți în fața colegilor, pentru că aşteaptă demult pe cineva care să îi inspire.

Leu
Este mai bine să acceptaţi o ceartă decât să fugiți de ea. Conflictul nu vă face plăcere, dar este necesar. Trebuie să vă apărați ideile, chiar dacă asta înseamnă să îi înfruntaţi pe cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Aveți şi susţinători şi vă vor fi alături în această situaţie. Fiți direct şi nu vă jucați cu vorbele.

Fecioară
Fiecare situaţie de astăzi va fi plină de profunzime, indiferent că este vorba despre o conversaţie sau o întâlnire cu oameni importanţi. Veți auzi lucruri care vă pot schimba viaţa. Veți avea mult mai multe de câştigat dacă veți fi așa cum sunteți de obicei, natural, deci nu aveți nici un motiv să ascundeți ceva.

Balanţă
Vă simţiți extrem de puternic, chiar dacă nu realizați asta din prima. Atenţia pe care o primiți de la ceilalţi creşte, aşa că pregătiți-vă să fiți în lumina reflectoarelor. Asigurați-vă că arătaţi perfect şi fiți pregătit să răspundeți la orice întrebare. În momentul în care veți vedea că nimic nu vă stă în cale, veți străluci. V-ați născut să fiți un lider, bucurați-vă de moment!

Scorpion
O persoană care v-a ignorat în ultima vreme îşi schimbă total atitudinea. Brusc, este tot mai interesată de ce vreți să faceți şi vrea să petreacă tot mai mult timp cu dumneavoastră. Priviți cu suspiciune această schimbare, pentru că nu vreți deloc să o luați de la capăt, iar ea speră doar să obţină ceva de la dumneavoastră.

Săgetător
Alegeți un eveniment la care să particiați pentru că, dacă vă implicați în prea multe activităţi, nu vă veți mai simţi bine. Trebuie să vă cunoaşteți limitele când vine vorba de distracţie, la fel de bine cum trebuie să le cunoaşteți și la muncă. În momentul în care vă veți da seama unde vreți să vă consumați energia, veți avea parte de multe momente frumoase.

Capricorn
Persoana care are o influenţă puternică în viaţa dumneavoastră se va purta ciudat astăzi şi pare că se concentrează mai mult pe ce îşi doreşte. Aveți impresia că este distrasă, dar nu este deloc aşa. Vă este în continuare alături. Aveți grijă cum vă purtați şi fiți disciplinat. La birou, nu vă luați mai multe responsabilităţi decât puteți respecta și nu e cazul.

Vărsător
Este un moment bun să încercați să ieşiți din rutină. Mergeți pe alt drum la muncă, mergeți în locuri în care nu ați mai fost, încercați un restaurant nou. Fiți deschis la idei neobişnuite şi la culturi diferite. Este momentul să vă lărgiți orizonturile şi să vedeți mai departe. Toate aceste informaţii noi vă vor dezvolta creativitatea.

Peşti
Este momentul să găsiți un echilibru în viaţă. În ultima vreme, ați ajutat pe toată lumea şi v-ați neglijat nevoile. Cea mai mare problemă care apare când vă dați timpul altora este că nu mai rămâne şi pentru dumneavoastră. Nu este întotdeauna o idee bună să îi puneți pe alţii pe primul loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS