10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii trebuie să analizeze relaţiile de iubire anterioare şi să vadă unde au greşit pentru a îmbunătăţi relaţia cu actualul partener sau pentru a şti ce aşteptări să aibă de la următorul partener. Este momentul ideal pentru a vă cunoaşte mai bine.

Taur
Astăzi înţelegeţi mai bine anumite situaţii în care sunteţi implicaţi în viaţa personală şi profesională. Vă puteţi da seama dacă se mai merită să vă implicaţi emoţional la locul de muncă ori în relaţia cu partenerul de viaţă sau cu o rudă apropiată. Este posibilă o schimbare radicală în viaţa voastră.

Gemeni
Amânarea unui moment în care ar fi trebuit să încasaţi nişte bani vă poate afecta pe termen lung. Ideal ar fi să nu vă lăsaţi copleşiţi de situaţie şi să găsiţi soluţii pentru a acţiona în consecinţă. Există pericolul ca, din cauza situaţiei financiare, să intraţi în conflict cu o persoană care nu are nicio vină.

Rac
Cu cât strălucești mai mult, cu atât mai multă prosperitate va veni în viața ta. Lucrurile decurg lin, iar mintea ta va fi limpede şi puternică. Ai în mod natural o agresivitate puternică şi eficientă. Foloseşte asta în avantajul tău şi încearcă să-i aduci pe restul la nivelul tău.

Leu
Ar putea fi nevoie de câteva ajustări mentale pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi. Poate nu îţi dai seama pentru ce e toată agitaţia. Nu lua lucrurile prea în serios şi nu încerca să faci toate detaliile să aibă sens. Bucură-te de diversitatea din lumea ta şi respectă diferenţele celorlalţi.

Fecioară
Vei primi lecţii importante despre echilibru. Asigură-te că eşti pregătit să faci faţă uraganului ce vine spre tine. Egourile sunt mari şi toată lumea va avea o părere despre orice. Vor exista tensiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să baţi în retragere.

Balanţă
Poate simți că nu primești atenția pe care simți că o meriți. Poate te întrebi de ce nu poţi avea singurul lucru pe care ţi-l doreşti. Însă trebuie să știi că ai mai mult decât crezi. Nimeni nu vrea să fie în preajma cuiva deprimat. Fii încrezător în viitor și lasă să iasă la suprafață lumina pe care o ai în suflet.

Scorpion
Pentru prima dată după multă vreme, ești pus pe fapte mari și tot ce îți pui în minte prinde contur. Focul din interiorul tău se aprinde și devii tot mai energic. Folosește această energie în scop productiv. Vei descoperi că ești mai mult decât capabil să realizezi tot ceea ce îți dorești.

Săgetător
Trebuie să învăţaţi să fiţi diplomați și să nu vă mai pierdeţi cumpătul. Riscați să rămâneți singuri dacă veți continua să aveți o atitudine ofensivă. O discuție neplăcută cu un superior vă pune pe gânduri. Vă simțiți nedreptățiți într-o problemă la locul de muncă, dar nimeni nu vă sare în apărare.

Capricorn
Un telefon surpriză o să vă facă ziua mai fericită, iar o persoană în care aveți încredere va veni cu o propunere de job deloc de ignorat. Sfătuiți-vă cu familia și decideți dacă să mergeți pe acel drum sau nu, dar astrele sunt de partea voastră dacă vreți să o luați de la zero pe plan profesional.

Vărsător
Ai succes în tot ce îţi propui, iar câștiguri bănești consistente îți fac viața mai frumoasă. În plan personal, pot să apară probleme dacă nu acorzi mai multă atenție partenerului de viață. Dacă ești singur, sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială.

Peşti
Stai departe de bârfele colegilor şi nu te implica în conflicte care nu te privesc. În jurul tău pot fi oameni invidioşi care îţi pot face probleme. Spre seară, o veste de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme te va pune pe gânduri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS