6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Zi favorabilă pentru schimbarea activităţii. Angajaţii pot primi oferte tentante. Oamenii de afaceri pot avea progrese vizibile în activitate şi vor da dovadă de o capacitate de muncă incredibilă. Nu uitaţi să acordaţi atenţie persoanei iubite. Puteţi organiza împreună o seară romantică.

Taur
Zi favorabilă pentru călătorii, excursii, escapade în afară localităţii. Nu uitaţi de cei care au nevoie de voi. Puteţi să căutaţi lucrurile pierdute, să reluaţi relaţiile întrerupte. Relaţiile în familie vor lua o nouă formă. Odihna activă și tratamentele cu apă vă vor ajuta să vă relaxați.

Gemeni
În prima jumătate a zilei de azi veți dispune de multă energie și veți fi plini de poftă de viață. Totuși, această stare nu va ține atât de mult cât v-aţi dori. A doua parte a zilei vă poate aduce dezamăgiri și eșecuri. Vă va fi greu să evaluați oamenii și situațiile, și să luați deciziile corecte.

Rac
Nepotrivirea între dorințe și realitate vă poate descuraja și genera o atitudine agresivă. Nu este momentul potrivit să faceți plăti, să dați sau să luați bani împrumut. Munca fizică va avea efecte benefice. Vă puteţi consolidați poziția în societate și îmbunătăți situația materială.

Leu
Azi puteţi percepe greșit realitatea. Din exterior va părea că nu sunt schimbări și lucrurile merg foarte bine, dar în interior veți simți multă tensiune și veți fi măcinați de presimțiri sumbre, care pot fi înșelătoare. Niște evenimente neplăcute care s-au produs recent să pot afecta psihic.

Fecioară
În această zi trebuie să aveți încredere în intuiție. S-ar putea să primiți nişte vești neplăcute care să va perturbe echilibrul și chiar să vă provoace un stres dăunător pentru sănătatea fizică și psihică. Pentru rezolvarea unor probleme familiale va fi nevoie de cheltuieli semnificative.

Balanţă
În această zi s-ar putea să vă bucurați de venituri semnificative sau să primiți niște bonusuri. Datorită lor, veți scapă de probleme pentru o perioadă. Există riscul să vă lăsați dominați de emoții puternice. Pentru a nu pierde controlul, trebuie să vă opriți la timp.

Scorpion
Ziua nu este favorabilă reorganizării rutinei cotidiene, schimbării domiciliului sau reparațiilor. Pot apărea probleme legate de proprietate. S-ar putea să fiți plasați într-o poziție dezavantajoasă, care să vă afecteze și mai mult situația materială, deja instabilă. Feriți-vă de suprasolicitări.

Săgetător
O gestionare rațională a treburilor va contribui la implementarea ideilor voastre. Veți avea puterea să vă schimbați în bine statutul social, să rezolvați problemele profesionale, să vă consolidați relațiile cu cei dragi. Energia și încrederea de care daţi dovadă îi suprind pe cei din jur.

Capricorn
Zi favorabilă planificării activității profesionale și evaluării propriilor poziții. Evenimentele pot lua o întorsătură neașteptată şi dezavantajoasă. Dacă rămâneţi fermi și daţi dovadă de spirit întreprinzător, veți obține rezultate excelente atât pe plan profesional, cât și în viață personală.

Vărsător
Buna dispoziție va fi la cote maxime în cazul celor care au elaborat individual un plan de acțiuni și l-au implementat cu succes. S-ar putea să vă doriți să vă împărtășiți impresiile cu cineva sau să discutați despre problemele actuale.

Peşti
Dacă veți reuși să lăsați un pic munca, veți avea parte de o întâlnire de neuitat. Emotivitatea și vitalitatea voastră îi vor uimi pe cei apropiați. Este posibil, de asemenea, să vă faceți prieteni noi, care vă vor extinde viziunea și vor contribui la realizarea abilităților voastre creative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS