9 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021

Horoscop

Berbec
Nu este ziua voastră norocoasă. Aveți grijă la bani, s-ar putea să pierdeți o sumă importantă sau să cheltuiți iresponsabil. Nu uitați că mai aveți de așteptat până la următorul salariu și s-ar putea să apară niște urgențe. Nici împrumuturile nu sunt o soluție, având în vedere că cei din jur s-au cam săturat de comportamentul vostru.

Taur
Stați excelent la capitolul comunicare și vă înțelegeți bine cu colegii de serviciu. Colaborați în perfectă armonie, iar acest lucru se vede în rapiditatea cu care sunt efectuate unele sarcini. Este ideal să vă păstrați entuziasmul, să îi molipsiți și pe cei din jur. S-ar putea să vi se pregătească o surpriză la job, din partea șefilor.

Gemeni
Un conflict spontan v-a dat de gândit cu privire la cine are dreptate. Cântăriți situația, aveți grijă cui îi luați partea, fiindcă s-ar putea ca situația să degenereze și nimeni nu-și dorește o astfel de energie. Totul se rezumă la comunicare și sinceritate. Spuneți clar ce aveți pe suflet, fără să jigniți. Măsurați-vă cu atenție cuvintele.

Rac
Astăzi dedicați mai mult timp familiei, îi răsfățați pe cei dragi. Le pregătiți ceva bun în bucătărie și poate o plimbare, spre seară. A trecut ceva timp de când nu ați mai discutat deschis despre ce se întâmplă în viața fiecăruia și ar fi timpul să remediați această situație. S-ar putea să aflați niște informații interesante.

Leu
Aşteptaţi-vă să vi se pună tot mai multe piedici, chiar şi de către oameni apropiaţi în care aveaţi multă încredere. Pentru a evita declanşarea unui conflict, ideal ar fi să încercaţi să întoarceţi şi celălalt obraz şi să vă vedeţi de treabă. Căutaţi să nu vă abateţi de la drumul trasat, indiferent de comentariile apărute.

Fecioară
Încercați să aveţi mai multă încredere în forţele proprii şi să căutaţi activităţi care, în mod simultan, să vă ofere un plus de adrenalină şi să vă asigurare posibilitatea de a simţi că sunteţi liberi. Este momentul ideal pentru a încerca să ieşiţi din zona de confort şi să vă bucuraţi de plăcerile oferite de activităţi noi.

Balanţă
Apropiaţii sunt încântaţi de modul în care vă achitaţi de obligaţii şi vă cer sfaturi, bazându-se pe inspiraţia de care daţi dovadă. Acum, ideal ar fi să nu săriţi chiar în ajutorul tuturor, pentru că astfel există riscul să consumaţi multă energie în mod inutil, iar spre seară să vă resimţiţi din cauza efortului depus.

Scorpion
Aveți nevoie de singurătate pentru a medita asupra vieţii. Nu sunteţi mulţumiţi de modul în care au evoluat lucrurile până acum, astfel că trebuie să pregătiţi schimbări semnificative în viaţa voastră. Poate o nouă dietă sau un nou hobby vă vor ajuta să acumulați energia de care veţi avea nevoie în viitorul apropiat.

Săgetător
Spiritul vostru de pionierat este exact ceea ce este necesar pentru a pune lucrurile în mișcare și asta este mai mult decât bine pentru voi. Este deosebit de atrăgător atunci când vi se oferă și libertate nelimitată de a vă folosi imaginația. Cu viziunea și creativitatea dvs., limitele sunt doar acolo unde decideți că sunt.

Capricorn
Este tentant să reparaţi ceva, dar eforturile voastre ar putea ridica multe nemulţumiri. Liniștiţi-i pe oameni că nu veţi schimba substanța a ceea ce sunteţi sau a ceea ce faceţi, dar ar putea fi necesară o reîmprospătare a stilului. La urma urmei, nu vă plictisiţi și vă pregătiţi să faceţi față noilor provocări.

Vărsător
Toate privirile sunt aţintite spre voi. Aveți o lumină și o scânteie de care nu scăpaţi. Dacă aveți planuri sau o schimbare de direcție și aveți nevoie de niște oameni care să vă însoțească, nu vă faceți griji. Veți avea toată compania la care sperați sau de care aveați nevoie datorită magnetismului dvs. incontestabil.

Peşti
Înregistrați și vă amintiți tot felul de prostii. Aruncați tot ceea ce nu este absolut necesar pentru a vă termina sarcinile. Folosiți această energie pentru a face lucrurile și a vă muta proiectele în grămada „terminată”. Scrierea ideilor pe care le aveţi este o idee grozavă. Puteți începe cu ele mai târziu, când sunteți puțin mai concentrat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FC Botoșani 1-0. E bine „leilor”,...

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, s-a impus la limită, scor...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecNu te mai miră nimic. Haosul general este complet și singurul lucru care mai lipsește sunt extratereștrii. Și totuși, dacă te oprești, ai să...

Horoscop

BerbecBerbecii au tendința de a reacționa impulsiv astăzi în discuțiile cu cei din jur. Încercați să vă controlaţi, să acționați cu calm şi răbdare,...

Horoscop

BerbecBerbecii trebuie să analizeze relaţiile de iubire anterioare şi să vadă unde au greşit pentru a îmbunătăţi relaţia cu actualul partener sau pentru a...

Horoscop

BerbecZi favorabilă pentru schimbarea activităţii. Angajaţii pot primi oferte tentante. Oamenii de afaceri pot avea progrese vizibile în activitate şi vor da dovadă de...

HOROSCOP

BERBECFiinţa iubită va avea unele probleme, iar ajutorul dumneavoastră îi va fi de un real folos. Relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească. La...

Horoscopul de weekend

BerbecDacă trebuie să te implici într-un proiect astăzi, caută-ţi un partener sau doi. Te poate ajuta să obţii rezultatele pe care le doreşti cu...