-0.9 C
Craiova
marți, 19 ianuarie, 2021

Horoscop

Berbec
Intri în stări neplăcute nu trebuie să se îngrijoreze. Te vei reechilibra în scurt timp dacă îți menții rutina și ai grijă de propriul corp. Nu lua decizii în astfel de momente, pentru că în câteva zile vei avea altă părere, mult mai optimistă. Încearcă să te odihnești și să te distanțezi de agitația de pe rețelele sociale.

Taur
Taurii traversează o perioadă de nostalgie, însă asta i-ar putea impulsiona să facă un plan îndrăzneț cu privire la o persoană din trecut sau un proiect de suflet. Ai toate motivele să țintești sus și să speri la un rezultat pozitiv, atâta timp cât faci primul pas. Te vei alege cu o experiență nouă care ți-ar putea schimba viața.

Gemeni
Gemenii care au sufletul pus pe jar sunt sfătuiți să dea frâu liber sentimentelor, să inițieze o discuție sau să trimită unui mesaj care nu lasă loc de interpretare. S-ar putea ca răspunsul să le schimbe destinul. Trebuie evitată indecizia. Nu va ghici nimeni ce simți din senin. Riscul este o parte a oricărei povești de iubire.

Rac
Nu poți merge mai departe în orice tip de relație decât dacă te simți confortabil că știi cu cine ai de-a face. Nu-ţi fie teamă să concluzionezi că o persoană anume nu este cineva pe care o doreşti în viața ta. Nu poți face compromisuri în privința asta, pentru că s-ar putea să-ţi pară rău mai târziu.

Leu
Este timpul să vă ajutaţi familia mai mult ca oricând. Treceți peste planurile zilnice sau chiar anulaţi-le. Poate fi ușor să treci cu vederea nevoile oamenilor care te iubesc, dar aceasta este o greșeală. Ei te-au sprijinit, iar acum este timpul ca ei să primească sprijin. Acasă vă așyeaptă o surpriză frumoasă.

Fecioară
Azi, în mod complet neobişnuit, îi asculți pe cei care sugerează să faci ceva ce nu te simți complet confortabil. Obiectivitatea lor este de apreciat şi poate fi privită ca pe o oportunitate. Nu aveți nimic de pierdut, iar experiența va fi folositoare în cele din urmă. Așa că ieși din zona ta de confort şi încearcă ceva nou.

Balanţă
Eşti mai mult atent la problemele tale, ceea ce reprezintă o schimbare. Ai pus nevoile şi dorinţele altora înaintea ta pentru prea mult timp, iar azi mintea ta încearcă să găsească un echilibru. Nu meriţi şi tu să fii egoist din când în când? Nu trebuie să ignori apelul unui prieten, dar poţi să îl laşi să intre în căsuţa vocală.

Scorpion
Eşti convins că nu te afli unde trebuie în ceea ce priveşte slujba, viaţa amoroasă sau dezvoltarea personală, că alții ți-au luat-o înainte? Nu te panica. Relaxează-te. Faci lucrurile într-un mod care ţi se potriveşte şi ăsta e cel mai important lucru. Nu te compara cu alţii prea mult. Concentrează-te pe propriile ţeluri şi abilităţi.

Săgetător
Imaginaţia ta este imprevizibilă. Uneori creează o idee pentru viitorul tău care este posibilă şi pozitivă. Alteori vine cu scenarii sumbre. Genul ăsta de gândire nu te duce nicăieri, trebuie să schimbi lucrurile pentru a face progrese. Ca să îţi menţii gândirea pozitivă, înconjoară-te cu oameni care ştiu să rezolve probleme.

Capricorn
Dacă intenţionezi să faci vreo tranzacție imobiliară, este posibil să se ivească o oportunitate avantajoasă. E important să ştii că familia că doar familia te va susține necondiționat. Astăzi ai șanse de reușită pe toate planurile. Relația cu persoana iubită este una armonioasă, nu se intervăd probleme deosebite.

Vărsător
Ai tendinţa de a cheltui prea mult sau de a achiziţiona lucruri de care nu ai nevoie. Este foarte posibil ca în prima parte a zilei să ți se propună un loc de muncă sau o nouă colaborare.Trebuie să analizezi bine situaţia, înainte să iei o decizie. S-ar putea să nu fie ceea ce pare. Nu lua decizii în grabă ca să nu regreți.

Peşti
Peştii au parte de un câștig financiar important, neaşteptat. Vei cumpăra lucruri de valoare, pe care ți le doreai de mult și de care aveai mare nevoie. În plan sentimental, ești fericit și plin de încredere. Începi să te gândești la următorul pas în relație și poți face planuri de viitor cu persoana iubită. Fii curajos și mergi înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Medici din Wuhan susțin că li s-a cerut să...

Medici chinezi din Wuhan filmați sub acoperire au declarat...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecApar mici probleme de sănătate pe care ar trebui să le investigați. Niciodată nu este un semn bun când vă confruntați cu dureri de...

Horoscop

BerbecEste mult de lucru la serviciu, dar nu prea aveți chef. Ar fi bine să apelați la ajutorul colegilor, pentru că organismul este slăbit....

Horoscop

BerbecBerbecii dau dovadă de o rezistență remarcabilă în situații dificile, iar puține lucruri îi vor da peste cap. Profită de această perioadă pentru a-i...

Horoscop

BerbecBerbecii simt nevoia să mai facă şi lucruri independent de partenerul de viaţă. Trebuie să ajungeţi la o înţelegere cu persoana iubită şi să...

Horoscop

BerbecAveţi curaj să priviţi la dumneavoastră, cel de ieri, pentru că acum aveţi alte resurse la îndemână, aţi învățat mult în ultima vreme și...

Horoscopul de weekend

BerbecComunici foarte bine cu toți și asta te ajută să pui rapid lucrurile la punct. Nu trebuie să muncești prea mult pentru a primi...