13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii simt nevoia să mai facă şi lucruri independent de partenerul de viaţă. Trebuie să ajungeţi la o înţelegere cu persoana iubită şi să vă exprimaţi în mod clar această dorinţă, ca să evitați eventuale discuții neplăcute. Pentru nativii singuri, este o bună perioadă pentru a vă face planuri împreună cu un prieten apropiat.

Taur
Taurii sunt în centrul atenţie, interesul crescut al cuiva apropiat poate deveni sufocant și se poate să fi venit momentul să încheiați relația. Se prea poate să nu fiţi înţeles, dar nu este cazul să ajungeţi în ipostaza de a vă simţi captivi. Explicaţiile bine argumentate vor face minuni şi în acest fel puteţi scăpa şi de presiunea resimţită.

Gemeni
O persoană nouă o să apară în viaţa vostră şi o să vă stârnească pe loc interesul. Chiar dacă nu aveţi neapărat în vedere începerea unei noi relaţii, trebuie să vă lăsaţi duşi de val şi să luaţi lucrurile pe rând. În ceea ce priveşte munca, vremea de afară vă induce o stare de amorţeală. Sunteţi cu gândul la weekend şi la relaxare.

Rac
Racii se concentrează mai mult pe familie în această perioadă şi au în plan să mai reducă puţin ritmul de la muncă. Vă simţiţi epuizat, după un start în forţă, odată cu noul an. Odată ce vă regăsiţi ritmul şi energia, o să recuperaţi lucrurile restante. Dacă sunt urgențe, ar fi bine să vă concentraţi şi să nu vă dezamagiţi şefii.

Leu
Unii nativi ai zodiei pot să aibă mici conflicte la serviciu. Sfatul astrelor este să încerci să te fereşti să intri în discuţii care nu te privesc. Veștile bune pe care le vei primi astăzi vor fi mult mai importante și ar fi păcat să îți strici bunadispoziție. Spre seară, o întâlnire plăcută cu prietenii, va fi cireașa de pe tort.

Fecioară
Unora dintre nativii zodiei li se vor intersecta privirile cu ale unor persoane care nutresc sentimente puternice pentru ei. Se vor întâmpla lucruri care te vor bucura, te vor uimi şi îți vor da speranţa unui viitor amoros frumos. În plan profesional vei fi pus în faţa unor provocări care pot duce la o promovare sau o mărire de salariu.

Balanţă
E momentul să te îngrijeşti mai serios de sănătate, să urmezi tratamentele de care are nevoie organismul tău. La serviciu, primeşti undă verde pentru un proiect la care te gândeşti de mult timp şi în care crezi foarte tare. Sfatul astrelor este să alegi cu atenţie oamenii care vor face parte din echipa cu care vei lucra.

Scorpion
Ziua aduce promisiunea unei noi colaborări în plan profesional, care îți va oferi șansa să-ți pui în valoare multe calităţi. Cineva foarte apropiat îți propune o evadare la munte, la sfârşitul săptămânii. Nu refuza, vei cunoaşte oameni cu care vei rezona sufleteşte. În cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie, este posibil să îţi întâlneşti jumătatea.

Săgetător
Indiferent cine greșește, te vei simți obligat să îi chemi și să pui în vedere rezolvarea corectă a problemei. Nu lăsați politica firmei sau ierarhia să vă împiedice să atrageți atenția asupra unei situații care incorecte. S-ar putea să nu existe nicio modalitate de a readuce lucrurile în echilibru, dar măcar poți avea conștiința curată.

Capricorn
Pentru a iniția o conversație bună cu oameni pe care nu îi cunoașteți foarte bine, evitați subiecte delicate, cum ar fi politica, religia sau banii. Este mult mai înțelept să te menții la subiecte mai sigure, cum ar fi televiziunea, sportul și bârfele celebrităților. Credeți sau nu, subiectele superficiale pot duce uneori la conversații profunde.

Vărsător
Vărsătorul se va simți un pic copleșit de una sau mai multe alegeri pe care trebuie să le facă, dar este în regulă. Nu intrați în panică și luați o decizie, deoarece credeți că cineva își pierde răbdarea cu voi. Nu vă grăbiți azi, orice ați face. Aruncați o privire lungă și dură asupra tuturor opțiunilor dvs. şi veți ști exact ce să faceți.

Peşti
Aveți un ochi pentru ceea ce este adevărat și ce este fals. Această nouă atitudine a voastră începe să dea roade. Se apropie o nouă funcție de conducere, iar numele dvs. a fost adăugat pe lista nominalizaților. Dacă te simți intimidat de perspectiva de a păși într-un rol mai mare, atunci ai respectul sănătos pentru poziția pe care o ai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS