6.9 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021

Horoscop

Berbec
Una dintre cele mai bune modalități de a vă reaminti că sunteţi comandatul propriei vieţi este să vă rearanjați planurile de viitor. Gândiţi-vă bine la lucrurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare, aveţi curajul să vă îndepliniți visul. Dacă ajungeţi într-un punct de cotitur,ă nu vă sfiiţi să cereți un sfat. Prietenii şi familia vă vor fi alături în orice moment.
Taur
Pentru nativii din această zodie se anunță o zi încărcată din punct de vedere emoțional. Vești neașteptate i-ar putea scoate din calmul și liniștea ultimei perioade, în care totul părea a merge ca pe roate. Important este să nu reacționezi la cald și să nu iei decizii pripite. Vei avea timp suficient de reacție după ce te echilibrezi.
Gemeni
Este posibil ca persoana care deține puterea acum să nu fie cea pe care aţi vrea să o vedeţi la putere, dar nu este nicio problemă. Aveţi încredere în forţele voastre şi demonstraţi celor din jur de ce sunteţi în stare. Astăzi ar putea fi începutul unei noi faze a relației voastre, veţi putea decide lucruri importante care ţin de viitorul vostru şi al familiei.
Rac
Vă gândiți tot mai serios să faceți un pas important în ceea ce privește relația de dragoste. Este timpul să aveți o discuție cu partenerul și să luați împreună o decizie care v-ar putea schimba viața. Astrele sunt de partea voastră și totul va ieși exact cum vă așteptați. Trebuie doar să aveți puțină răbdare și totul se va aranja cum sperați.
Leu
Liniște – asta este cuvântul care descrie perfect începutul vostru de an și este exact ceea ce sperați. După o perioadă agitată era și timpul să mai răsuflați ușurați și să lăsați grijile deoparte. Aveți planuri mari pentru acest sfârșit de săptămână și abia așteptați să vă petreceți timpul alături de cei dragi.
Fecioară
Deja sunteți cu gândul la weekend și la planurile alături de familie. Ar trebui să vă mai concentrați puțin și să încercați să nu faceți boacăne. Toate la timpul lor. Nu ar strica nici să fiți mai responsabili în ceea ce privește sănătatea voastră, să mergeți la un control, să scăpați de gândurile care nu vă dau pace. Mai bine preveniți decât să tratați.
Balanță
Unul dintre proiectele voastre actuale parcă nu se mai termină. Dacă ați așteptat să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, s-ar putea astăzi să o întrezăriţi, dacă vă păstrați calmul și rămâneți încrezător. Suflecaţi-vă mânecele şi treceţi la treabă. Acesta este cel mai rapid mod de a ajunge la linia de sosire.
Scorpion
Este o zi foarte bună pentru a obține ceea ce vă doriţi, indiferent dacă este vorba de atenția unei anumite persoane sau doar un loc de parcare mai bun. Nimic din ce spun ceilalţi nu vă afectează şi veţi avea un cuvânt bun pentru toți cei pe care îi vedeţi. Această atitudine strălucitoare va face diferența pentru voi astăzi.
Săgetător
Dacă sunteţi combinaţi cu cineva de la serviciu sau de la școală, poate vă gândiți că sunteți nepotriviti. Rămâneți cu el oricum. Scoateţi din această relaţie ce este mai bun. Daţi-i timp să înflorească și aţi putea fi plăcut surprins. Este important să învățați să lucrați cu oamenii pe care nu-i înțelegeți sau cu care nu vă înțelegeți.
Capricorn
Un prieten a făcut câteva schimbări remarcabile în viaţa lui și te gândeşti să faci și tu. Are câteva sfaturi excelente pentru tine despre cum să porneşti în noua direcţie, aşa că ar trebui să stați de despre transformare. Va fi flatat de atenţia acordată, ceea ce îl va încuraja să continue. Nu îţi fie teamă să spui cuiva că eşti mândru de el.
Vărsător
Mai aruncă o privire asupra evenimentelor recente şi vei reuşi să le vezi aşa cum sunt. O mică distanţare şi timp îţi pot oferi mai multă claritate. Nu este uşor să fii sincer cu tine despre greşelile pe care le-ai făcut în trecut, dar este cel mai bun mod de a evolua. Să pretinzi că totul este bine doar va ridica un zid între tine şi oamenii la care ţii.
Peşti
Dacă ai visat să faci o schimbare în viaţa ta, azi ai putea să transformi acel vis în realitate. Dar nu poţi să te aştepţi la transformări majore peste noapte. Dacă ai aşteptări nerealiste, îţi vei crea frustrări. Dacă vrei să faci o schimbare de natură fizică, e şi mai rău. Înţelege că totul va dura, dar şi că vei putea să te ţii de plan până îţi atingi scopul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Șapte incendii de vegetație uscată și pădure în...

Pompierii gorjeni intervin vineri seară la șapte incendii de...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecNu te mai miră nimic. Haosul general este complet și singurul lucru care mai lipsește sunt extratereștrii. Și totuși, dacă te oprești, ai să...

Horoscop

BerbecBerbecii au tendința de a reacționa impulsiv astăzi în discuțiile cu cei din jur. Încercați să vă controlaţi, să acționați cu calm şi răbdare,...

Horoscop

BerbecBerbecii trebuie să analizeze relaţiile de iubire anterioare şi să vadă unde au greşit pentru a îmbunătăţi relaţia cu actualul partener sau pentru a...

Horoscop

BerbecZi favorabilă pentru schimbarea activităţii. Angajaţii pot primi oferte tentante. Oamenii de afaceri pot avea progrese vizibile în activitate şi vor da dovadă de...

HOROSCOP

BERBECFiinţa iubită va avea unele probleme, iar ajutorul dumneavoastră îi va fi de un real folos. Relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească. La...

Horoscopul de weekend

BerbecDacă trebuie să te implici într-un proiect astăzi, caută-ţi un partener sau doi. Te poate ajuta să obţii rezultatele pe care le doreşti cu...