8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar putea ca anumite probleme din viața amoroasă să vă dea bătăi de cap, dar dacă veți fi înțelegători, răbdători, veți ajunge la un acord.

Taur
E posibil să vă căutaţi un nou loc de muncă. În cazul în care nu vă înțelegeți cu cei din echipă, nu rezonați cu valorile, planurile, ideile transmise de companie și de superiorii ei, trebuie să faceți o schimbare. Este important să faceți ceea ce vă place, ca să puteți munci cu drag.

Gemeni
Primiţi vizita neașteptată a unei persoane dragi, poate o rudă ori un vechi prieten. Vă va da o veste fabuloasă. Este motiv de sărbătoare, distrați-vă, râdeți, închinați un pahar în cinstea reușitei. Seara vă puteți relaxa în intimitatea căminului vostru, cu o carte bună sau un film interesant.

Rac
Aveţi şansa de a participa la un eveniment foarte important. Puteţi lega prietenii cu persoane interesante, de la care aveţi multe lucruri de învăţat. Profitaţi de această oportunitate. Astrele anunţă veşti foarte bune pentru voi, în dragoste şi în sfera profesională, în viitorul apropiat.

Leu
Dacă aveţi o problemă, apelați la cineva cu experiență în subiectul respectiv. Fiți răbdător și pregătit să puneți o mulțime de întrebări pentru a clarifica problema. Dacă nu aveţi nici un stres, căutaţi un prieten pe care să-l ajutaţi.

Fecioară
E posibil să daţi de o persoană care va face un comentariu pe care să-l consideraţi dezamăgitor. Dar situația ar putea să fie una în care să nu vă simțiți liber să spuneţi ce simţiţi. Nu vă simţiţi vinovat că cel din faţa voastră nu are mintea deschisă. Nu e treaba voastră, ci a lui.


Balanţă
Astăzi rezolvaţi tot felul de probleme ajutaţi de creativitate. De la repararea a ceva minor ca un fermoar rupt, până la manevrarea a ceva foarte importan, veţi stăpâni fiecare mică surpriză neplăcută care vă iese în cale. Asta nu înseamnă că ar trebui să căutați controverse.

Scorpion
Cineva ar putea să înceapă o nouă etapă în viață, astăzi, și veţi fi ţinta. Scopul relaţiei cu această persoană nu este complet clar. Poate fi un membru al familiei, un prieten sau un străin. Trebuie să rămâneţi prezent și să fiţi gata să vă inspiraţi din transformarea altcuiva.

Săgetător
Sunteţi optimist şi găsiţi drumul cel mai scurt pentru a scăpa de stres. Toată lumea are încredere în voi şi asta vă oferă suficientă încredere în forţele proprii pentru a porni pe un nou drum. Sunteţi pregătit să mergeţi înainte, indiferent dacă este vorba despre un job sau o relaţie.

Capricorn
Analizaţi bine acţiunile pe care trebuie să le duceţi la îndeplinire, pentru a evita anumite riscuri. Încercaţi să fiţi mai optimist. Asta le-ar putea permite unor persoane cu care aţi petrecut foarte puţin timp să-şi dorească să vă cunoască mai bine.

Vărsător
Prietenii vă dau energie şi încrederea că mergeţi pe drumul bun. Tot ei vă propun o scurtă vacanţă şi ar fi bine să nu refuzaţi. Vă veţi întoarce cu un plus de energie, care vă va folosi zilele următoare. Dacă nu aveţi un partener de viaţă, azi e posibil să aveţi succes la sexul opus.

Peşti
Posibile probleme la serviciu, mai ales din cauza lipsei de comunicare. Şefii vă mustră. Nu încercaţi să le arătaţi că se înşeală pentru că riscaţi o confruntare din care aveţi doar de pierdut. Calmaţi-vă şi încercaţi în altă zi. Seara, o cină alături de persoana iubită ar fi perfectă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS