11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ai o atitudine pozitivă, iar asta îți face bine ție și celor din jur. Ai capacitatea de face față solicitărilor și ar fi bine să nu eviți să abordezi chiar și problemele mai grele. Fii proactiv în abordarea cerințelor care apar și nu abandona niciun proiect.
Taur
Tendința ta naturală este să nu-i privești cu ochi buni pe cei care promit lucruri mărețe și minunate, ceea ce este o formă de prudență foarte utilă. Nu te mira dacă o nouă idee de a ta va fi foarte apreciată și va primi laude.
Gemeni
Aceasta poate fi una dintre acele zile în care te simți complet singur, chiar dacă există sute de oameni în jurul tău. Nimeni nu pare să-ți înțeleagă grijile și preocupările. Sensibilitatea te poate scoate din grupul din care faci parte.
Rac
Echilibrează-ți natura aventuroasă cu un pic de disciplină. Este important să râzi, dar și să rămâi focalizat pe sarcinile și obligațiile tale. Pot funcționa în tandem și munca, și relaxarea. Fii atent la nevoile celor din jur, dar și la ale tale.
Leu
S-ar putea să ai o mie de lucruri de rezolvat azi, dar le vei putea duce pe toate la capăt. Ia-le pe rând. Împarte munca în bucăți mai mici și delegă o parte din sarcini. Încercă să vezi partea amuzantă a lucrurilor. Fă pauze și mănâncă sănătos.
Fecioară
Indiferent ce treburi ai azi, găsește timp și pentru distracție. Dă muzica mai tare și dansează când pregătești cina. Trebuie să înțelegi că ești responsabil pentru propria ta atitudine și pentru modul în care te raportezi la ce este în jurul tău.
Balanță
E nevoie să petreci timp singur pentru a-ți îndeplini niște angajamente. Influența altor persoane nu este mereu pozitivă. Nu există niciun motiv să faci ceea ce-ți sugerează alții. Sensibilitatea ta te ajută să înțelegi realitatea mai bine decât alții.
Scorpion
Ești adeptul disciplinei, al organizării meticuloase a tot ceea ce este în jurul tău. Trebuie să fii practic, dar asta nu înseamnă să exagerezi și să fii sever sau ursuz. Îngrijorarea nu are rost și totul se poate clarifica dacă păstrezi o atitudine pozitivă.
Săgetător
Poate să fie greu să faci față emoțiilor intense ale acestei zile, dar tocmai ăsta este farmecul. Nu fi foarte exigent față de tine. Dă-le oamenilor dragostea de care au nevoie și vei descoperi că dragostea, de care ai și tu nevoie, va veni și la tine.
Capricorn
Ești obosit, plictisit și ai mult de lucru, iar asta te face ursuz și îi scoate din minți pe cei din jur. Ia lucrurile pe rând și ai să vezi că există mereu o cale de a le duce la bun final, cu bine, pe toate. Trebuie să ceri ajutor, dacă de asta ai nevoie.
Vărsător
Este o zi bună pentru tine, faci ce-ți place și te vei simți bine în pielea ta. Poți descoperi că te emoționează lucruri pe care altă dată le ignorai sau care te lăsau rece. Probabil că descoperi o altă față a realității și te raportezi cu sinceritate la ea.
Pești
Este o zi importantă pe care trebuie să o trăiești din plin. Oferă celor dragi dragostea ta necondiționată și spune-le cât de mult înseamnă ei pentru tine. Dacă lucrurile încep să devină prea serioase la serviciu, îi poți scoate pe alții din încurcături.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS