14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua de astăzi îți aduce suprize, fie sub formă de zvonuri, informații, detalii apărute pe neașteptate, fie sub formă de întâlniri și sincronicități interesante. Viitorul sună bine, spun astrele, norocul este de partea ta, de aceea ai grijă ce planuri îți faci, ce obiective îți stabilești.

Taur
Ai mult mai multă încredere în forțele proprii, iar azi vei face un pas la care te tot gândeai de ceva timp. Este un moment bun pentru tot ce ține de sectorul muncii, de avansare, de creștere, de dezvoltare, de afaceri. Vești bune și în ceea ce privește sfera banilor.

Gemeni
Ieși din zona de confort! Încearcă să faci ceva diferit de ce ai făcut până acum. Eșți încrezător că trebuie să încerci, ți-ai asumat riscurile, ești hotărât să nu te lași descumpănit dacă va fi vorba de eșec. Știi foarte bine că o bătălie pierdută nu înseamnă că și războiul s-a terminat.

Rac
Ai multe de făcut, de parcă toate lucrurile au fost lăsate pe umerii tăi și doar tu le poți rezolva. Poate apărea ocazia de a media un conflict, o situație, de a rezolva o problemă. Sfatul astrelor este să iei pauze dese, dar și să fii atent la detalii atunci când faci alegeri, iei decizii.

Leu
Semnul tău zodiacal se află în sfera sfârșiturilor, de aceea încerci astăzi să închei o etapă. Lași trecutul deoparte, încerci să te detașezi, cauți să rupi lanțurile, să spui nu, să te deconectezi de negativitatea pe care ți-o oferă de ceva timp unele persoane cu care interacționezi.

Fecioară
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui. Astăzi dai dovadă de înțelepciune, ești un adevărat vizionar, iar cei cu care vei interacționa îți vor aprecia abilitatea de a vedea lucrurile diferit, de a vedea imaginea de ansamblu.

Balanţă
Cauți să faci schimbări, să refaci planurile, să-ți regândești strategiile, pentru că nu ești mulțumit de cum au decurs lucrurile până acum, fie că este vorba despre sectorul muncii sau despre sfera vieții personale. Sfatul astrelor este să-ți asculți intuiția și să te lași purtat și de val.

Scorpion
Preocupă-te mai mult de îmbu-nătățirea sferei vieții sociale, te îndeamnă astrele. Întâlnirile cu prietenii, cunoașterea unor noi persoane, dar și reluarea unor relații, colaborări, parteneriate mai vechi sunt exact lucrurile de care ai nevoie, te vor inspira și te vor bucura deopotrivă.

Săgetător
Astăzi este despre grupuri, echipă, alianțe, comunitate, despre schimb de informații, de experiențe, de energii. O zi destul de plină, dar și cu multe satisfacții, susțin astrele. Sfatul zilei este să nu îți fie frică să te exprimi, să-ți arăți abilitățile, talentele, potențialul.

Capricorn
Aspecte bune se anunță în sectorul carierei. Ți se mai oferă o șansă, ai ocazia să rescrii un scenariu, să reiei un traseu, să mai faci o încercare. Presiunea este mare, dar și entuziasmul care te cuprinde este pe măsură. Fii autentic și onest, iar la final vei primi aprecierea dorită.

Vărsător
Vezi dincolo de orizont, găsești soluții deosebite, percepi lucrurile din alt unghi decât o fac cei cu care interacționezi astăzi. Apar ocazii bune sau aspecte deosebite în ceea ce privește legătură cu străinătatea. Sunt favorizate și tranzacțiile, achizițiile, lucrul cu hârtiile.

Peşti
Ai parte de o zi deosebit de bună atât în ceea ce privește munca, banii, cât și viața personală, dar și micile activități care îți bucură inima. Te preocupi mai mult de pasiuni, de hobby-uri. În același timp, este o ocazie bună să-ți foloseșți cretivitatea, te îndeamnă astrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS