20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

În dragoste, cer senin și soare, mai ales că ați putea repurta o victorie la care râvniti de mult. Prietenii va vor simți lipsa. Pentru că sunteți îndrăgostiți, o bună parte a timpului liber îl veți petrece alături de persoană iubita. Tot astăzi, ați putea să vă puneți la punct proiectele pe care le-ați cam amânat.

Taur

Nu prea va aflați în apele dumneavoastră. Este poate momentul în care veți conștientiza că nimic nu este sigur atâta timp cât nu există certitudini. Accentul cade în special pe serviciu și bani, domenii deficitare. Ziua este însă favorabilă și înlesnește începerea noilor activități propuse. Tonus fizic și intelectual crescut.

Gemeni

În sfârsit vi se oferă posibilitatea de a obține câstiguri sau vi se aduce în prim-plan certitudinea unor avansări. Însă, că aspecte negative, poate fi vorba de avansările celorlalți. Domeniul relațiilor este însă bine aspectat și logoreea de care dați dovadă v-ar putea ajută să va susțineți cu succes cauza și să convingeți. Este momentul în care îi puteți forță pe ceilalți să ia decizii care vă favorizează.

Rac

Păstrați-vă principiile nealterate! Pe plan sentimental, veți resimți dorința de a va distra și nu trebuie să ezitați să ieșiți pentru a cunoaște oameni, pentru a va face relații noi. În această perioada de tranziție dragostea dumneavoastră va înflori și este momentul să va demonstrați pe deplin profunzimea sentimentelor față de persoană iubita. Profitați din plin de compania prietenilor sau a persoanei iubite. Pacea inte-rioara va determina o renaștere spirituală.

Leu

Aveți impresia că toată lumea este sinceră și deschisă și nu va temeți de nimic. Din această cauza, este posibil să descoperiți că unele persoane nu va merită încrederea sau că naivitatea nu este tocmai cea mai plăcută „calitate“ de care dați dovadă. Ați putea constată că sunteți manipulați sau că vi se țîn ascunse unele lucruri. Tot ceea ce trebuie să faceți este să nu dați frâu liber primelor impulsuri.

Fecioară

Acasă totul este OK. Atenția dumneavoastră se va îndrepta cu precădere către persoanele care au nevoie de sprijin, cum ar fi batrânii sau copiii. Ar putea apărea probleme cu sănătatea pentru cei mai în vârsta de acasă, fiind de temut apariția unor afecțiuni circu-latorii. O zi favorabilă relațiilor de familie se prevede către sfârsitul lunii, când o suma mai mare de bani v-ar putea permite să faceți investiții la care visați de mult timp.

Balanță

Începeți să înțelegeți încotro va îndreptăți. Va doriți să faceți un pas important, care va va ajută și din punct de vedere emoțional. Sunteți puși în situația de a face eforturi mari și de a deveni responsabili de viață dumneavoastră. Cu puțîn efort de voință veți descoperi cât de ușor va poate fi.

Scorpion

Oamenii cu care veniți în contact astăzi vi se vor părea mai reci. Este o zi în care se cere să dați dovadă de o mai mare prudență în afirmațiile pe care le faceți și să nu faceți destăinuiri importante. În partea să pozitivă, Luna aduce și înlesnește accesul la banii celorlalți, asta dacă sunteți comi-sionari sau va ocupați de intermedieri.

Săgetător

Va trebui să acordați o mai mare atenție relațiilor profesionale și, de ce nu, să fiți cu ochii pe adversari. Este posibil să aveți parte de unele probleme din partea unor angajați sau a unor persoane care ar fi trebuit să va rezolve o problema. Dacă pâna acum v-ați cramponat în proiecte sau idei învechite, veți fi oarecum obligați să faceți și unele schimbări pe ordinea de zi. Veți primi vești sau confirmări din străînătate.

Capricorn

Parcă-parcă începeți și dumneavoastră să dați de bine. Se pare că totul va merge bine, mai ales la serviciu, unde nu prea va așteptați că lucrurile să ia o turnură atât de favo-rabila. Nici cu banii nu stați foarte rău, însă, pentru a câstiga și ceva în plus, va trebui să va zbateți mai mult. În aspecte negative, luna poate aduce și unele surprize cum ar fi: stres, nervi și tendința către ceartă.

Vărsător

Este bine că în această zi să va puneți la punct un program, pentru că se prevăd vizite inoportune și nu ar fi rău să va terminați treaba înainte de a va trezi cu musafirii pe cap. Sunteți cam tensionați și mare lucru de nu va veți trezi certându-va cu cineva. S-ar putea că, venind spre casă, să aveți o ceartă mică cu un necunoscut din cauza unor remarce nepoliticoase.

Pești 

În mediul profesional pot apărea stări conflictuale destul de aprinse. Veți fi nevoiți să căutați soluții noi pentru a ieși cu bine din această blocada. Afacerile pot totuși să cunoască o creștere calitativă în urmă analizei pe care ați făcut-o cu prudență maximă. Sunt posibile scurte călătorii sau deplasări în interes de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS