9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Eşti înclinat spre romantism. În planul colaborărilor lucrurile merg bine și toate acțiunile sunt fructificate începând de azi, pentru următoarele săptămâni. Este o perioadă propice în care multe complicații se rezolvă, mai ales dacă accepți mici compromisuri.

Taur
Ești dornic să începi proiecte noi și este foarte bine dacă faci asta atâta vreme cât nu-ți dai peste cap contul din bancă. Ești puțin prea agitat și vrei să faci prea multe deodată, ceea ce nu este deloc indicat, pentru că poți face greșeli grave. Calm și atenție!

Gemeni
Ai dispoziția necesară pentru a începe o aventură. Ar fi bine să calculezi impactul pe care aceste dorințe ascunse ale tale îl vor avea pentru cei din jurul tău. Dacă promiți că ajuți pe cineva, fă-o. Nu face promisiuni pe care știi că nu le vei respecta.

Rac
Pulsezi de energie, dar nu este momentul pentru acțiuni radicale. Fii cumpătat și păstrează echilibrul în tot ceea ce faci și spui. Este posibil să te simți decis să faci un pas important, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Totul se va rezolva bine doar dacă ai răbdare.

Leu
Planetele te susțin pe plan sentimental și financiar. Venus va activa capacitatea ta de a comunica și te va face să spui foarte clar, și cu mult curaj, ceea ce simți, chiar dacă poți deranja. Îți asumi asta și dovedești în felul acesta maturitate și înțelepciune.

Fecioară
Nu este o zi foarte bună, dar nici una proastă. Sunt câteva obstacole minore, deoarece pierzi energia primită de la Venus, care pleacă și nu mai are efect asupra ta, dar ai alți susținători. Aceste eșecuri minore pot fi depășite ușor de un spirit viu ca al tău.

Balanță
Este începutul unei perioade glorioase. Primești un impuls major pe toate planurile: dragoste, bani și dreptate, pentru următoarele câteva săptămâni. Oriunde mergi, ușile toate se vor deschide pentru tine, vei câștiga respect și niște admiratori noi.

Scorpion
Nu căuta rezolvări majore la problemele pe care le duci cu tine. Poţi face față situațiilor complicate și poți fi un veritabil conducător de oști, deși nu vei sta în prima linie. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și prejudecăți.

Săgetător
O zi foarte interesantă pentru tine. Cineva din grupul tău nu joacă corect, făcând lucrurile dificile pentru toată lumea. Folosește-ți abilitățile diplomatice pentru a păstra pacea, dar nu-l lăsa pe cel care a greșit să scape nepedepsit, pentru că data viitoare va fi și mai rău.

Capricorn
Concentrează-te pe carieră. Ești obligat de conjunctură să o faci. Trebuie să asiguri suportul familiei și nu ai nici un motiv să te plângi, pentru că poți face asta dacă te concentrezi și te focusezi pe lucrurile care contează cu adevărat.

Vărsător
Ești unul dintre cele mai enigmatice semne ale zodiacului. Ești greu de înțeles chiar și de cei mai apropiați parteneri ai tăi, dar ție îți place să fii distant și misterios. Acum ar fi timpul să renunți la asta și să le arăți oamenilor măcar o parte din ceea ce ești cu adevărat.

Pești
Este o zi armonioasă și asta îți arată cât de important este echilibrul pentru tine, atunci când vine vorba de trăirile tale interioare. Vei învăța, în următoarele câteva săptămâni, că stabilitatea se cucerește și se menține cu efort, dar și că iubirea pentru cei din jur este una din căi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS