16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pe plan profesional se impune să mai studiezi piața, deoarece în final nu este exclus să te orientezi poate și spre ceea ce oferă străinătatea. Vei constata că oferta pe care o vei descoperi îți va putea aduce o îmbunătățire în sfera financiară, care este importantă pentru tine.

Taur
Sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți nu vă sunt neapărat pe plac și puterea de concentrare scade. Veți putea finaliza fără probleme, poate veţi avea ocazia să fiți lăudat, dacă dați dovadă de sinceritate și puneți tot efortul în slujba celorlalți.

Gemeni
Contextul astral de astăzi vă face să fiţi ușor distras de la ceea ce v-aţi planificat de ceva vreme și, în plus, există riscul de a fi călăuzit în mod intenționat pe căi greșite. Încercaţi să nu plecaţi urechea la sfaturile și părerile celor din anturaj.

Rac
Posibilă surpriză neplăcută pe partea financiară. Deși simțiţi impulsul de a vă afirma, vă frământați și nu găsiţi o strategie potrivită pentru a face mai mulți bani. Aveţi chef de călătorie, de aventură, ai șansa de a întâlni persoane noi.

Leu
Astrele vor aduce unele surprize, mai ales acolo unde lucrurile vor fi tratate în mod superficial. Actele pe care le semnaţi azi ar fi bine să fie atent analizate, deoarece pot ascunde capcane ce vor genera pe viitor complicații.

Fecioară
Starea de tensiune vă epuizează fizic și psihic și vreţi să vă retrageţi, ceea ce nu este o soluție bună. De preferat ar fi să aveţi o discuție matură cu partenerul și să nu vă implicaţi în discuții inutile.

Balanţă
Riscul de a nu rezista le stres este mare. Încercaţi să nu vă lăsaţi provocat în discuții contradictorii, faceţi tot posibilul să evitați un discurs sarcastic cu cei dragi, pentru a nu le răni sentimentele. Puteţi să vă demonstraţi iubirea necondiționată.

Scorpion
Un coleg de serviciu sau o rudă vă anunţă că tot ce aţi anticipat referitor la o situație s-a dovedit a fi adevărat. Sănătatea cunoaște o îmbunătățire, dacă v-aţi născut cu o problemă ereditară, azi puteți auzi despre un tratament revoluționar.

Săgetător
La serviciu ajungeţi la o cooperare reciproc avantajoasă pentru că știţi cum să daţi celor din jur încredere. Ambițiile își vor găsi strategiile potrivite de a fi puse în practică. Cheltuieli făcute pentru a salva unele aparențe sau fie pentru un cadou cuiva din familie.

Capricorn
Încercaţi să vă stăpâniţi gândurile negative. Prietenii apropiați vă pot plictisi și obosi cu scenarii și lamentări. Ar fi bine să vă mobilizaţi pentru a face acele schimbări pozitive pe care le tot amânaţi şi vă puteți baza pe ajutorul celor din jur.

Vărsător
O situație care nu mai suportă amânare poate să vă consume mare parte din timpul liber și să vă determine să-i neglijaţi pe cei de acasă. Chiar dacă planurile se schimbă în mod neașteptat și nu este exclus să vi se reproșeze, păstrați-vă calmul și evitaţi să vă certați.

Peşti
Discutați cu partenerul de viață despre ceea ce vă macină, va fi mai ușor să treceți peste anumite restricții, poate chiar de ordin financiar. Dacă ați fost tentat de un câștig ușor, se pare că înțelegerea va pica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS