10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astrele te ajută să-ți transformi ambițiile în realitate, ceea ce te face să te concentrezi mai mult și mai bine. Rămâi pasionat de ceea ce faci, este cea mai bună cale prin care poți combate efectele negative și poți profita de perioadă.

Taur
Totul pare puțin înfricoșător. Dacă așa simți, fă un pas în spate și reevaluează lucrurile. Astele afectează realţiile tale parteneriale, deci ia lucrurile încet și fii foarte clar în comunicare pentru următoarele câteva săptămâni.

Gemeni
Pierzi lucruri, iar programul este dat peste cap. Planetele îți afectează rutina atât de dragi ție. Soluția este să faci lucuri noi, inedite, neobișnuite pentru tine, pentru că acestea vor fi avantajate. Sunt posibile întârzieri și greșeli copilărești.

Rac
Fii atent la ce spui. Există riscul să nu fii înțeles, să spui una și să se priceapă altceva. Nici tu nu înțelegi bine mesajele pe care le primești. Deci, confuzie totală. Comunică în scris și în cuvinte puține. În rest, lucrurile sunt pe linia de plutire.

Leu
Nu face mișcări bruște, nu te angaja în nimic nou, nu folosi cardul de credit. Dacă poți, nu face nimic, doar planuri, pentru că acestea vor fi foarte bine calculate, bine gândite și vor aduce rezultate pozitive. Citește cu atenție tot ce semnezi.

Fecioară
Treci printr-o veritabilă poveste de groază. Această perioadă s-ar putea să fie foarte grea pentru tine, deoarece unele astre nu îţi sunt favorabile. Te simți ca într-un nor. Soluția este să fii foarte calm și extrem de atent.

Balanţă
Onestitatea este cea mai bună politică. Ești încurajat să ajungi la miezul problemelor tale, să-ți revizuiești atitudinea și secretele. Nu băga gunoiul sub covor. Așteaptă-te să iei decizii contrare stilului tău și să înveți lucruri noi.

Scorpion
Fii prudent cu tot ce ține de comunicare. Modul tău de a vorbi direct, uneori intimidant, este neproductiv în această perioadă ciudată. Poți fi înțeles greșit, iar asta va avea consecințe extrem de neplăcute. Gândește înainte să vorbești.

Săgetător
Ar fi util să te retragi din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Deși singurătatea nu este bună, să stai acasă, să faci lucruri în siguranță este cea mai bună soluție. Poți cere un concediu sau poți lucra de acasă. O să fie extrem de eficient.

Capricorn
Este perioada în care îți poți impune punctul de vedere. Astrele sunt de partea ta, dar depinde de tine cum vei folosi această etapă. Ai noroc, onestitatea ta proverbială îţi aduce beneficii excepționale în această perioadă.

Vărsător
Îți va fi afectată munca de zi cu zi. Nu vei mai fi vârful, nu vei mai ieși în evidență. Cumva îți convine, pentru că deseori relațiile cu cei din jur te plictisesc întrucât sunt superficiale. Fii calm și citește mesajele de două ori înainte să le trimiți.

Peşti
Lucrurile pot să fie destul de stresante pentru tine în următoarea perioadă. Mercur se află în sectorul tău de filozofie, provocând schimbări majore în convingerile tale și în opinii. S-ar putea să descoperi că nu ai avut dreptate când credeai că ai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS