10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cariera și succesul financiar sunt obiectivele principale ale acestei zile. Ai proiecte legate de ceea ce ai lăsat în urmă: te întorci la şcoală, la facultate, reiei o activitate mai veche, abandonată. Este momentul perfect pentru a repara ceva din trecut.

Taur
Cauți modalități prin care să-ți satisfaci interesele spirituale și metafizice. Abilitățile tale intuitive și psihice ar trebui să funcționeze la un nivel foarte înalt, determinându-te să experimentezi și să descoperi lucruri noi despre lumea în care trăiești.

Gemeni
Aproape fiecare segment al vieții tale ar trebui să meargă bine. Afacerile și parteneriatele sunt pe drumul cel bun, iar relațiile personale se îmbunătățesc. Singurele piedici pot să fie inabilitatea ta de a comunica și timiditatea.

Rac
Indiferent care sunt preocupările tale: afaceri, proiecte personale sau voluntariat, îți vor aduce satisfacții. Te bucuri de ceea ce faci și interacționezi cu oameni noi, care îți aduc oportunități suplimentare.

Leu
Nu te poți desprinde de unele realități consumate care te-au marcat și cauți să reconstruiești ceea ce nu mai există. Un efort inutil și păgubos. Relațiile tale de dragoste merg bine. Fructifică sentimentul de entuziasm pe care îl simți pe seară.

Fecioară
O întâlnire te va marca şi ar putea fi mai mult decât un moment distractiv. E posibil să te implici într-un angajament sufletesc de lungă durată, care îţi asigură contacte sociale valoroase.

Balanţă
Așteaptă-te la multe schimbări. Unele vor fi interesante și utile, altele te vor obliga să faci un pas înapoi și să reevaluezi cu atenție contextul. S-ar putea să petreci mult timp căutând soluții la probleme minore.

Scorpion
Probabil ai avut câteva perioade în care afacerile și finanțele au mers bine. Acum s-a terminat și trebuie să adopți varianta de avarie, în care fiecare ban trebuie cântărit de două ori. Lucrurile se vor restabili, iar relansarea va fi spectaculoasă.

Săgetător
Tinzi spre un comportament pragmatic dus la extrem, ceea ce este enervant și pentru tine, și pentru cei din jur. Ești exagerat de sensibilă și vei lucra în tensiune zilele astea. Dar ești calmă și optimistă, ceea ce este perfect.

Capricorn
Azi vei lua cele mai aiurea decizii, de care îți va fi și ție rușine. Ai încă de învățat despre oamenii din jurul tău și despre tine. Cu toate rateurile de azi, nu cădea în depresie şi nu te subestima. Recuperezi spectaculos în zilele următoare.

Vărsător
Farmecul tău natural este cel care te scoate în evidență. Activitățile de grup sunt avantajate și aduc contacte valoroase. Indiferent de obiectivele pe care le ai, materializarea lor va trena, dar vei descoperi că asta este, în final în folosul tău.

Peşti
Astăzi s-ar putea să treci prin situații ireale. Succesul, norocul, eșecurile și stresul vin la pachet pentru a complica lucrurile. Ești încordat și temător pentru ceea ce va urma. Nu-ți face griji prea mari. Mai bine lasă-te dus de val.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS