11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Organizează-ți lucrurile cu atenție pentru săptămâna viitoare. Este un mod excelent de a-ți încărca bateriile și de a te relaxa. De luni încolo vei fi extrem de aglomerat, iar un weekend în care să pui lucrurile la punct nu trebuie ratat.

Taur
Nu știi ce este aceea oboseală! Faci cele mai grele treburi singur și apoi te apuci de cele care cer atenție și finețe. Nu accepți ca programul pe care l-ai făcut pentru familie să fie modificat, oricine sau orice ar interveni.

Gemeni
Ești plin de energie și ai chef să te ocupi cu maximă atenție de casă și de cei din casă, pentru că știi că lucrurile vor intra într-un alt ritm de luni încolo și, prevăzător cum ești, calculezi totul dinainte cu multă meticulozitate.

Rac
Liniștea este cea mai bună terapie și este o perioadă în care ai nevoie de calm și de multă relaxare. Încearcă să rămâi departe de agitație. Ai nevoie de clarificări și de răspunsuri, te simți în ceață și nu știi care este cea mai bună cale de urmat.

Leu
În acest weekend ai putea repara unele probleme sentimentale. Este posibil să cunoști pe cineva care să te facă să înțelegi că familia este cel mai important lucru. Nu este o zi bună pentru o hotărâre crucială de care să depindă perioada următoare.

Fecioară
Te gândești mai mult la tine și să iei decizii importante pentru tine și familia ta, legat de casă și locul de muncă. Poate că vei vrea să te muți. Ai grijă însă, nu te grăbi să iei o decizie înainte de a studia toate posibilitățile și riscurile!

Balanţă
Până la jumătatea săptămânii viitoare te confrunți cu stări de stres care ți-ar putea afecta și relația cu cei din jur. Profită de weekend și pune lucrurile în ordine. Nu te izola, ci mergi să discuți cu cineva apropiat despre ce te deranjează și neliniștește.

Scorpion
Stresul și frustrarea ar putea fi copleșitoare pentru tine. Te preocupă viitorul și ești îngrijorat, pentru că lucrurile nu sunt clare, certe și limpezi. Nu suporți incertitudinea, dar tocmai la o viață de incertitudine trebuie să te adaptezi.

Săgetător
Un prieten apropiat amână o întâlnire pe care o așteptai cu plăcere și asta îți strică pofta de viață. Poate că ar fi bine să fii puțin mai realist. Nu este o perioadă propice pentru adunări și excese. Săptămâna care vine va fi specială și inedită pentru tine.

Capricorn
Un membru de familie ar putea avea probleme. Îl vei susține și-l vei ajuta să treacă peste nemulțumiri și greutăți, peste spaime și incertitudini. O să te simți bine pentru că ai făcut bine. Finalul de săptămână este banal, calm și bun.

Vărsător
Unele din deciziile tale sunt extrem de inconfortabile pentru cei din jur. Ai subiecte grele de discuție cu cineva apropiat și nu se ajunge la nicio concluzie concretă, iar ăsta este un motiv de agitație în plus pentru tine.

Peşti
Opțiunile tale și perspectivele se ciocnesc duminică. Adoptă o atitudine detașată, politicoasă și rezervată. Bucură-te de tihna unor zile în care să te ocupi de tine, de cei dragi și de casa ta. Fii atent la obligațiile pe care le ai și respectă-ți angajamentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS