15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Luna se încheie cu întârzieri și obstacole acolo unde nu te aștepți. De obicei, nu ești printre cei care să dea înapoi de la o luptă, dar acum vei căuta armistiții și concesii. Partea bună este că le vei găsi.

Taur
Răbdarea este o virtute care te va ajuta foarte mult azi. Sunt obstacole neașteptate și neînțelegeri, dar, dacă îți păstrezi calmul și continui ceea ce știi să faci, rezultatele nu vor întârzia. Situaţia finanțelor se îmbunătățeşte.

Gemeni
Dacă ai proiecte planificate și bine stabilite azi, ar fi bine să iei o pauză. Sunt întârzieri constante și frustrări nesfârșite. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu atenție mai departe, dar să nu-ți faci multe angajamente importante.

Rac
Vei încheia luna în coadă de pește. Pot fi afecta parteneriatele tale romantice, dar și cele de afaceri. Cei din jurul tău se răzgândesc și ești nevoit să o iei din nou de la capăt cu negocieri, pledoarii, solicitări și analize. Dar va trece și asta.

Leu
Primești cu seninătate provocările pe care le fac astrele azi pentru tine. Obiectivele tale implică o bătălie serioasă, dar finalul va fi un succes dacă îți folosești cu abilitate armele. Nu renunța indiferent ce s-ar întâmpla.

Fecioară
Munca grea de ieri devine și mai grea. Este o zi bună, dar numai dacă vei păstra ritmul infernal pe care ți-l dictează astrele. Simți din plin dragostea celor din jur, dar asta nu te ajută prea mult. Fii mai puțin conservator.

Balanţă
Te vei lupta pentru echilibru și nu-l vei putea redobândi decât dacă faci eforturi cu starea ta de spirit. Încercarea de a face pe toată lumea fericită te-a epuizat. Gândeşte-te mai mult la tine și la nevoile tale și mai puțin la ceilalți.

Scorpion
Toate planurile și progresele par să se oprească. Încercă să duci unele din lucrurile începute la final și fă-ți o mai bună strategie pentru proiectele de azi. Lasă lucrurile neimportante să se întâmple în ritmul lor.

Săgetător
Dacă te confrunți cu prea multe obstacole, nu încerca să te lupți cu toate odată. Este posibil ca unele să fie doar în mintea ta. Și azi este o zi în care trebuie să iei lucrurile mai încet și să le faci exact în ritmul care-ți convine ție.

Capricorn
Primeşti de la astre exact sprijinul de care ai nevoie. Totul se mișcă într-un ritm accelerat și te simți din nou confortabil în pielea ta. În următoarele zile, lucrurile vor fi din ce în ce mai bune, dar fii foarte atent la provocări.

Vărsător
Problemele personale pe care încerci să le îngropi revin cu și mai multă intensitate. Este nevoie să te lupți pentru a fi auzit mai bine și pentru a te arăta lumii așa cum ești. Spune clar ce ai de spus și vei obține ceea ce meriți.

Peşti
Nu-ți asuma niciun angajament azi, pentru că mereu va fi ceva care te va întoarce din drum și te va face să nu-ți poți respecta promisiunile. Ai parte de provocări interesante care te vor propulsa. Ai încredere în intuița ta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS