5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fii atent de partea cui ești, este posibil să fii atras în situații dificile. Actele semnate azi ar trebui bine analizate, deoarece se întrevăd complicații. Atenție la exagerări de tot felul, pot apare probleme de sănătate din cauza lor.

Taur
Se întrevăd șanse mari de a îmbunătăți relația sentimentală, dacă reuşeşti să-ţi pui cap la cap ideile. Ar fi bine să iei în calcul și o posibilă călătorie cu partenerul de viață, pentru a consolida relația și a o face mai picantă.

Gemeni
E posibil să se deterioreze niște relații absolut gratuit. Pe plan profesional apar neînțelegeri, poate fi vorba de modificări importante. Ai tendința să răbufneşti la cel mai mic impuls, te răzgândeşti și e posibil să constați că ai exagerat.

Rac
Neîncrederea ta are rădăcinile în trecut. În adolescență sau copilărie, cineva te-a rănit și acea traumă încă mai există la nivel subconștient. Este momentul să dai uitării acel eveniment neplăcut, să te eliberezi și să mergi mai departe.

Leu
Cheltuieli neprevăzute îţi pot destabiliza bugetul, însă nu intra în panică, pentru că în scurt timp vei reuși să te redresezi. Pe seară, vei desfășura activități spirituale, prin care vrei să împărtășești anturajului, familiei, ceea ce ai realizat.

Fecioară
Atenție sporită dacă desfășori activități ilegale, nu este exclus ca astăzi să ți se însceneze ceva. Influxul astral este extrem de benefic pe partea sentimentală, de la partenerul de viață vei primi declarațiile de dragoste pe care le așteptai.

Balanţă
Vești bune în legătură cu unele proceduri legale, însă atenție cu cine și în ce investești banii. Unii colaboratori vor avea tendința de a se retrage brusc din anumite situații și te vor lăsa cu buza umflată. Mai bine mergi pe cont propriu.

Scorpion
S-ar putea să ai norocul de a primi un sfat important pentru a soluționa o neînțelegere sau a rezolva o problemă. Îţi regăsești buna dispoziție și inspirația printr-o vizită la prietenii apropiați sau la cei dragi din familie.

Săgetător
Știi cum să socializezi într-un mod plăcut, motiv pentru care oamenii te plac și-ţi trec cu vederea greșelile. Nu exagera și nu profita, pentru a nu-ți pierde reputația. Arată respect și recunoștință față de ajutorul divin printr-un act de caritate.

Capricorn
Stresul de la lucru îți poate aduce astăzi suferință, depresie, furie, lipsă de încredere. Mai bine pleacă la o plimbare împreună cu familia pentru câteva ore, sursa de energie necesară o vei găsi în susținerea acestora și în natură.

Vărsător
Toate calculele din ultima perioadă vor fi reajustate, deoarece partea bănească se îmbunătățește. Poţi simți impulsul de a te înscrie la un curs de perfecționare sau de a pleca într-o deplasare. Tot ce se concepe acum necesită atenție și răbdare.

Peşti
Dificultăți de comunicare pot genera neînțelegeri cu o persoană cunoscută, în legătură cu o activitate începută de ceva vreme. Partenerul de viață va fi tentat să își descarce nervii. Relaxaţi-vă și acordați mai multă atenție odihnei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS