24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Posibil că astăzi apar oportunități noi, însă conjuncturile sunt nefavorabile din punct de vedere al câștigurilor financiare. Îţi lipsește curajul, îţi faci gânduri negre și ai impresia că toate merg pe dos, că totul se întoarce împotriva ta.

Taur
Dacă începi o nouă colaborare sau mergi la un nou loc de muncă, poţi scăpa din atenție un amănunt. Şi viața sentimentală este supusă stresului, poate exista un schimb de replici cu privire la exprimarea sentimentelor de dragoste.

Gemeni
La locul de muncă sunt șanse să fii implicat în certuri sau într-un posibil șantaj. Controlează-ți impulsivitatea când comunici cu cei din jur. Iese la suprafață adevăratul caracter al partenerului de viață, secretele acestuia, diferențele de opinii.

Rac
O relație extraconjugală se poate activa azi, posibil la locul de muncă, dacă acesta implică deplasări în interes de serviciu. Rămâne la latitudinea ta dacă vei ceda tentației sau nu. Totuși, dacă ești deja într-o relație, ar fi mai bine să te abții.

Leu
Încerci să ai grijă de bunurile tale de valoare, iei în calcul recondiționarea unui imobil care încă are potențial. Chiar dacă vei investi ceva bani, rezultatul va merita. Evită efortul fizic exagerat, pentru a nu declanșa probleme de sănătate.

Fecioară
Riscul de a intra în criză de timp la locul de muncă este mare, dar dacă încerci să-i forțezi pe cei din echipă să termine proiectul la timp pot apărea erori care să te coste bani. Dacă pleci într-un loc mai îndepărtat, fereşte-te de hoţi.

Balanţă
Ai parte de vești bune, în special pe plan profesional și financiar. Eforturile tale încep să se resimtă tot mai eficient în ceea ce privește asocierile, colaborările, posibilitatea semnării unor contracte. Membrii familiei au nevoie de prezența ta.

Scorpion
Începi să îți pui întrebări legate de sensul vieții și descoperi de ce te învârți în cerc de ceva timp. Partea financiară trebuie regândită cu atenție, se recomandă cumpătare atunci când iei decizia să investești în ceva ce prezintă risc major.

Săgetător
Situațiile pot fi instabile astăzi. Bazează-te doar pe propriile puteri și nu te încrede în cei din jur, deoarece s-ar putea ca aceștia să urmărească să obțină doar beneficii personale. Sentimental, ziua îți poate aduce o nouă iubire la orizont.

Capricorn
Stai ca pe un butoi cu pulbere, parcă tot stresul acumulat în ultima perioadă lucrează în defavoarea ta. Discuțiile pe teme financiare ar trebui evitate în această zi pentru a nu cauza piederi de oportunități din pricina agresivității verbale.

Vărsător
Nu este momentul potrivit schimbărilor profesionale. Posibile frici referitor la siguranța locului de muncă, mai ales dacă nu te simți bine pregătit. Încearcă să amâni deciziile importante ca să eviţi să ai parte de dezamăgiri mai târziu.

Peşti
Nu da bani cu împrumut prietenilor, mai ales celor plecați în străinătate. Mulți vor dori să profite de bunătatea ta, doar pentru că ai avut un moment de slăbiciune și te-ai lăudat cu roadele muncii din ultima perioadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS