8 C
Craiova
sâmbătă, 24 octombrie, 2020

Horoscop

Berbec
Ziua scoate în evidență probleme legate de lăcomie, înșelătorie, trufie, șantaj, mită, indiferență. Excesul de mâncare îți poate afecta sănătatea, dar o dietă echilibrată te poate ajuta să îți revii. Adoptă unui stil de viață sănătos.

Taur
Ai multă imaginație, creativitate, intuiția va funcționa la cote maxime. Faci cunoștință cu o latură pe care poate că nu ai mai explorat-o până acum pe parcursul relației, dar te va surprinde o dorință intensă de a flirta cu altcineva.

Gemeni
Dorință de a participa la un eveniment, de a te înconjura de oameni noi, cu care să poți stabili legături sociale pe termen lung. Sănătatea poate avea de suferit dacă nu vei comunica celor ce te provoacă tot ceea ce gândești.

Rac
La serviciu sau în afaceri acționezi cu discernământ. Ești plăcut surprins că experiența ta își spune cuvântul. Cei din echipă par să fie mulțumiți de colaborarea cu tine. Tot ceea ce stabilești astăzi este susținut de partenerul de viață.

Leu
Vei constata azi cât de mult ai evoluat pe partea profesională. Astrele aduc noi provocări în relațiile cu cei de la muncă. Un coleg nu își poate stăpâni invidia, însă nu te lăsa influențat de energia sa negativă.

Fecioară
Îți poți îmbogăți personalitatea prin exploatarea unui nou talent. Șanse crescute de a vedea adevărata intenție a celor din jur, intuiești clar dacă ei fac lucrurile cu scopul de a obține beneficii personale sau dacă sunt sincere.

Balanţă
Poate că astăzi vei analiza situațiile prin care treci și vei opta să pleci într-o minivacanță alături de cineva drag. Atenție la portofel, deoarece se întrevăd cheltuieli neprevăzute sau inutile, care îți pot strica tot cheful de relaxare.

Scorpion
Stresul de la muncă se resimte, este posibil să dorești să te retragi în natură, să pleci în vizită la o rudă, să te izolezi ca să-ți pui ordine în gânduri. Eşti tentat de o relație secretă extraconjugală, dar riști să fii prins de partenerul de viață.

Săgetător
Zi favorabilă socializării și discuțiilor legate de profesie. Astrele te ajută să îți expuni cu înțelepciune punctul de vedere, să te faci apreciat de ceilalți. Negocierile vor avea succesul dorit și schimbări favorabile apar în viața ta.

Capricorn
Se recomandă prudență în vorbe și comportament. Lipsa progresului la muncă poate aduce multe frustrări, dar ele nu trebuie duse acasă. Partenerul îți poate reproșa faptul că nu te implici suficient de mult în relație.

Vărsător
Epuizarea și oboseala provocată de stresul de la muncă te fac să nu îți mai găsești locul. Ai răbdare și totul se va rezolva. Se anunță câștiguri din noi colaborări, comunică cu o persoană cu experiență în domeniului tău de activitate.

Peşti
Zi nefavorabilă relaționării profesionale. Nu sunt recomandate deplasările în interes de serviciu. Pot apare dispute pe teme legale, cu colegii, nu este momentul să riscați în afaceri pentru că puteți ieși în pierdere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / Universitatea Craiova – Academica Clinceni, scor...

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător, scor 0-1,...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecȚi se deschid noi orizonturi pe plan profesional. Nu te lăsa entuziasmat de ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura capcane în...

Horoscop

BerbecEste un moment bun, în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări, dar trebuie fructificate imediat, pentru...

Horoscop

BerbecSăptămâna continuă bine pentru tine. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdător să primești și să...

Horoscop

BerbecSunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Ești...

Horoscop

BerbecCineva din anturaj încearcă să te implice într-un conflict. S-ar putea să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut și asta...

Horoscopul de weekend

BerbecEste momentul să te bucuri de perspectivele noi pe care ți le oferă viața. Ai ocazia de a flirta și a te...