8 C
Craiova
marți, 27 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ești într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului propus. Este important să dai dovadă de perseverență. Cere sfatul partenerului sau ajutorul unei persoane de încredere.

Taur
Eşti într-o formă bună, vrei să demarezi un proiect nou sau chiar să dai o petrecere. Ai impresia că nimeni nu te sprijină în demersul tău și te frământă neînțelegerile cu persoana iubită. Acordă-i mai multă atenție pentru a evita o ceartă.

Gemeni
Cei din anturaj vor să te influențeze negativ, încearcă să nu pleci urechea la sfaturile lor. Totuși, dacă ai de luat o decizie, e necesar să te consulți cu o persoană de încredere. Pe seară, ieși la plimbare împreună cu cineva drag, pentru a-ți regăsi echilibrul.

Rac
Posibile momente de renaștere la locul de muncă. Eforturile din ultima perioadă sunt valorificate acum. Totuși, nu te poți bucura pe deplin, ai tendința să găseşti nod în papură la tot. Confuzia te împiedică să te concentrezi.

Leu
Azi eşti dornic de cercetare, de informare, ți se vor deschide noi orizonturi și nu vei mai fi nemulțumit de statutul social actual. Totuși, ai grijă la reacțiile impulsive. Evită să acţionezi întâi şi abia apoi se te gândești la consecinţe.

Fecioară
Vei rămâne surprins să afli că, din dorința de a-ți face ordine în viață, ai omis de dus un act la o instituţie sau chiar un preaviz pe undeva. Ar fi bine să fii mai atent. Pe seară nu strica armonia cu o serie de replici răutăcioase la adresa partenerului.

Balanţă
Reziști cu greu tentației de a fi sarcastic şi riști să-ți pierzi reputația pe care ai muncit să o câștigi. Legăturile de prietenie care nu îți aduc satisfacție, bucurie, liniște se pot rupe. În locul lor vor veni alte ființe, cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Scorpion
O bună comunicare vine să consolideze relația de dragoste, poţi face planuri de viitor împreună cu partenerul. Dacă ai nevoie de un ajutor, este puțin probabil să îl primești de la vechii prieteni. Poţi întâlni persoane noi care să-ţi susțină inițiativele.

Săgetător
Şanse sporite de a concretiza o colaborare plănuită de ceva vreme. Din punct de vedere sentimental, ziua începe mai puțin bine. Se întrevede dorința de a te detașa de toate responsabilitățile de acasă, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.

Capricorn
Superiorii, clienții sunt mulțumiți de eforturile depuse de tine. Şanse mari de promovare sau de a câștiga o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. Dacă sunt probleme în căsnicie, acum totul se va spune într-o manieră cordială.

Vărsător
Nervozitatea te-ar putea pune într-o situație delicată. Chiar dacă dai impresia că le știi pe toate, nu lua decizii importante în grabă. Dacă ai probleme pe partea intimă, fii sincer, caută să-ți exprimi dorințele, altfel cel de lângă tine va simţi că te ascunzi.

Peşti
Partenerul se dovedește a nu fi așa cum credeai, nu îţi face prea mari speranțe cu noua relație. Există predispoziția de a se da cărțile pe față în unele relații, cel mai probabil veți vedea care dintre persoanele apropiate îţi sunt sau nu prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Die Welt: Gripă sau coronavirus? Cum vă veți putea...

Ziarul german Die Welt prezintă cele mai...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecInformațiile care îți sunt oferite azi pot să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Poate să fie ceva legat de afaceri și de...

Horoscop

BerbecPe plan profesional se impune să mai studiezi piața, deoarece în final nu este exclus să te orientezi poate și spre ceea...

Horoscopul de weekend

BerbecȚi se deschid noi orizonturi pe plan profesional. Nu te lăsa entuziasmat de ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura capcane în...

Horoscop

BerbecEste un moment bun, în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări, dar trebuie fructificate imediat, pentru...

Horoscop

BerbecSăptămâna continuă bine pentru tine. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdător să primești și să...

Horoscop

BerbecSunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Ești...