17.6 C
Craiova
sâmbătă, 19 septembrie, 2020

Horoscop

Berbec
Cariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul că vei intra pe calea cea bună, chiar dacă acțiunile te vor scoate din zona de confort.

Taur
Starea de bine se simte în jurul tău. Poate că o să ai și momente de sarcasm, dar îți sporesc șarmul, te ajută să atragi atenția cuiva din anturaj. Socializează, azi sunt șanse sporite de a reuşi material și de a asigura cele necesare traiului.

Gemeni
Vestea că trebuie să faci azi o treabă sau o călătorie neașteptată în interes de serviciu s-ar putea să te indispună. Nu te simți în formă bună și de aceea faci tot posibilul să o amâni, dar amânarea treburilor nu este o soluție bună.

Rac
Există șanse să spui vorbe grele sau să faci acțiuni pe care le vei regreta. Capacitatea de comunicare este foarte bună. Este momentul să laşi în urmă parteneriatele vechi ce nu funcționează și nu exagera cu acțiuni care se dovedesc inutile.

Leu
Pe plan financiar ești dispus să îți asumi noi responsabilități, dar reușita pe termen lung depinde și de înscrierea pe care ai putea să o faci azi la un program de perfecționare. O zi plină de creativitate, inspirație și încredere în viitor.

Fecioară
Ar trebui să preiei inițiativa pentru a limpezi o situație, ai idei creative. Caută ajutor în familie, aceasta te cunoaște cel mai bine, iar împreună veți găsi soluția cea mai bună. Ai tăi își fac griji pentru tine, liniștește-i pentru a nu le crea alte probleme.

Balanţă
Ți se arată o cale de a implementa tot ceea ce a venit nou în ultima perioadă. Încearcă să organizezi totul pe calea logică, rațională, concentrează-ți energia pe ceea ce ai de făcut. Profesional, ziua aduce posibilitatea unei promovări, avansări, vânzări.

Scorpion
Este posibil să ai o zi dificilă în relația de cuplu. Partenerul dă vina pe tine pentru o situație inopinată, care va genera o problemă. Mai bine nu cere ajutor din exterior, tot ce ai nevoie se găsește în interior, tu ești conectat acum la intuiție.

Săgetător
Abundența ideilor și soluțiilor care îți trec prin minte te vor transforma într-o persoană greu de suportat. Încearcă să-ți faci ordine în minte și să comunci în mod, clar și concis. Poţi încerca să rezolvi unele chestiuni administrative, gospodărești.

Capricorn
Sunt șanse mari să întâlneşti o persoană grijulie de care ai nevoie pentru a reuși în ceea ce ţi-ai propus. Pe seară auzi de un chilipir: o casă, o mașină, un teren, un obiect pe care ţi-l doreai de mult. Nu încerca să-ţi impui punctul de vedere.

Vărsător
Tendința de a filosofa te va îndepărta de la problemele financiare și te va ajuta să te echilibrezi pe plan psihic. Lăsă-ţi instinctul de proprietate să se activeze, iar dorința de a face bani să te conducă spre noi provocări financiare.

Peşti
Un fost colaborator îţi propune întoarcerea la un loc de muncă sau să intri într-un proiect. Nu eşti tentat de mirajul unei reușite de moment, depune eforturi pentru a te remarca profesional. Dacă ţi se propune o investiție mare, fii chibzuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 3 / CSO Filiaşi – FC Pucioasa 1-0....

CSO Filiaşi s-a abonat la victorii cu...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecEști într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului...

Horoscop

BerbecAgitația interioară s-ar putea să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist. Lasă deoparte problemele financiare...

Horoscop

BerbecA venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscopul de weekend

BerbecEste posibil să ratezi ocazia de a cunoaște o persoană, deoarece eşti irascibil și pus pe ceartă mai mult decât de obicei....

Horoscop

BerbecEste o zi bună să începi relații noi sau să le îmbunătățești pe cele vechi. Sunt binevenite împăcările, clarificările unor situații, medierea,...