8 C
Craiova
marți, 27 octombrie, 2020

Horoscop

Berbec
A venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită sau un cadou surpriză, ori primești un ajutor, ceea ce te va bucura. Poți lămuri unele aspecte care ți-au dat bătăi de cap.

Taur
Vrei să controlezi totul în dragoste şi asta te face să te simți protejat de posibile suferințe emoționale, te ajută să înțelegi ce te determină să rămâi într-o anumită relație. Zi propice pentru a găsi soluții practice la cele mai complicate situații.

Gemeni
Se întrezărește o zi marcată de energia romantismului, cooperare, declarații de dragoste, provocări intime. Toate sunt menite să creeze pe viitor o legătură mai solidă cu partenerul drag. Moment bun pentru socializare şi timp petrecut cu persoane dragi.

Rac
Ai parte de multă energie, creativitate, dorință de a te afirma. Prietenii pe care altă dată i-ai îndepărtat prin atitudinea ta distantă, prin discursul sarcastic, vor fi recuceriți de șarmul tău personal, care astăzi este din nou amplificat.

Leu
Sunt favorizate actitățile pe plan artistic, reluarea negocierilor pe plan financiar. Dacă vei continua să omiți stările interioare de reformă care se impun pe partea sentimentală, vei fi sancționat de univers. Încearcă să fii mai atent la nevoile partenerului de viață.

Fecioară
Ți-ar fi de folos să prețuiești ceea ce îți oferă cei dragi și să-ţi domolești tendința pornirile furioase. Dacă încerci să scapi de un viciu, care ești conștient că îți strică sănătatea și, în ciuda eforturilor depuse, nu reușești, nu renunța la acest obiectiv pe viitor.

Balanţă
Starea de bine a celor dragi te îngrijorează și ai dori, dacă s-ar putea, să le iei problemele asupra ta. Ai grijă cu această atitudine care poate genera stări contradictorii, ce nu te avantajează, ci te destabilizează, îți afectează sănătatea.

Scorpion
O colaborare neașteptată ți-ar putea aduce beneficii nebănuite pe plan financiar. Analizează propunerea și ia o decizie bazată pe intuiție, pentru a evita posibilele greșeli de calcul. Azi îți iei mai multe responsabilități asupra ta.

Săgetător
Intuiția este la cote maxime. Poți pătrunde în mintea partenerului, dar ai grijă să nu îl manipulezi, pentru a nu-l răni. Ți-ar plăcea să ai parte azi de o cucerire pentru a-ți demonstra potențialul amoros, dar nu uita că familia, cei dragi te așteaptă acasă.

Capricorn
Nu îți face griji pentru cum vor decurge evenimentele de astăzi. Sunt șanse ca totul să meargă nesperat de bine. Vestea bună este că starea de sănătate se va îmbunătăți, te vei calma după unele episoade tensionate de la locul de muncă și de acasă.

Vărsător
Eşti într-o formă intelectuală deosebită. Prietenii te invită să participi la o întâlnire într-un grup mai mare, poți să te bazezi pe intuiție pentru a te remarca. Este recomandat ca azi să nu neglijați problemele celor din familie, mai ales ale celor mici.

Peşti
Astrele aduc în discuție, cel mai probabil la locul de muncă, o cerere de avansare, angajarea într-un domeniu nou de activitate. Însă atenție la bârfe. Mai bine nu te implica în discuții în contradictoriu, pentru a nu ieși din aceste situații șifonat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ordonanţa care nu spune aproape nimic: Bolnavii cu forme...

Autorităţile au anunţat că din această săptămână...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecInformațiile care îți sunt oferite azi pot să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Poate să fie ceva legat de afaceri și de...

Horoscop

BerbecPe plan profesional se impune să mai studiezi piața, deoarece în final nu este exclus să te orientezi poate și spre ceea...

Horoscopul de weekend

BerbecȚi se deschid noi orizonturi pe plan profesional. Nu te lăsa entuziasmat de ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura capcane în...

Horoscop

BerbecEste un moment bun, în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări, dar trebuie fructificate imediat, pentru...

Horoscop

BerbecSăptămâna continuă bine pentru tine. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdător să primești și să...

Horoscop

BerbecSunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Ești...