20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Zi favorabilă pentru demararea unui proiect sau ţi se propune o colaborare financiară, chiar de la o persoană cu statut înalt. Intuiția funcționează azi la cote maxime și sunt șanse sporite de a lua decizii ce vor face schimbările potrivite.
Taur
Aroganța îţi poate strica relațiile profesionale, cu atât mai mult cu cât astăzi nu stai prea bine la capitolul concentrare. Nu merită să-ți faci colegii să sufere, mai ales că s-ar putea ca în scurt timp să devii la rândul tău ținta unor comentarii sarcastice.
Gemeni
Cineva îţi solicită ajutorul sau colaborarea, ceea ce va aduce cu sine o serie de beneficii pe termen lung, posibil o sumă de bani în plus. În a doua parte a zilei poţi primi o veste neașteptată despre cineva din familie sau o persoană apropiată.
Rac
Azi ești plin de viață şi îţi dorești să remediezi tot ceea ce ai amânat în ultima perioadă, în care ți-ai încărcat bateriile, iar acum îți focalizezi atenția pe muncă. Toate cunoștințele noi îți vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vei iniția.
Leu
Pe plan profesional, lucrurile merg cum ți-ai dorit, relațiile parteneriale vor cunoaște o revigorare. Există posibilitatea să te întâlnești cu cineva și să ai senzația de fluturi în stomac, iar pe plan afectiv, odată cu trecerea timpului, atracția devine mai mare.
Fecioară
Din cauza unor probleme financiare inopinate este posibil să devii neliniștit, să acționezi la primul impuls. În final vei găsi soluția potrivită dacă îți vei păstra calmul. Nu te enerva dacă partenerul nu-și îndeplinește activitățile casnice așa cum ți-ai dori.
Balanţă
Ai ajuns la concluzia că starea de letargie în care te afli este provocată de incapacitatea de a te face auzit, de aceea concepi un plan pentru a rezolva această problemă. Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio bucurie se pot rupe.
Scorpion
Fă o listă și setează priorități, pentru a fi cât mai eficient. Orice tip de asociere, colaborare, întâlnire în această zi este menită să scoată în evidență calități de lider, de oratorie. Avantajele vor veni pe viitor, prin urmare ieșirile din casă vor fi răsplătite.
Săgetător
Se întrevede implicarea într-o relație sentimentală, chiar dacă ești deja într-o altă relație. Totul se va desfășura în sânul grupului în care activezi. Peste noapte te vei simți îndrăgostit de cineva, care este în aceeași situație ca a ta.
Capricorn
Nu este exclus ca o situație neașteptată să genereze azi diferite obstacole. Pot apărea întârzieri în realizarea scopului propus. Dificultățile materiale din partea familiei îți vor da o dispoziție proastă. Încearcă să-ți ții sub control nervozitatea.
Vărsător
Ai tendința să fii nemulțumit de cei din jur, ceea ce duce la discuții în contradictoriu. Acestea vor fi benefice dacă se vor căuta și soluții profesionale pentru remedierea problemelor. Nu lua decizii la primul impuls și evită speculațiile financiare.
Peşti
Azi ai un surplus de energie mentală care îți va spori inteligența și te va ajuta să te impui în fața celorlalți. În altă ordine de idei, sunt șanse mari să te apropii mai mult de sufletul tău, să îl hrănești cu încredere și recunoștință față de tine însuți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS