24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Vrei să îți spui punctul de vedere în discuțiile cu cei apropiați, dar nu este nevoie să ai o atitudine arogantă, ca și cum le știi tu pe toate. Ar fi bine să fii diplomat pentru a reuși o negociere, să aveți un dialog plăcut. Nu refuza să te duci într-o vizită împreună cu partenerul de viață.

Taur
Nu este o zi bună pentru a face vizite, deoarece este posibil să nu fie așa cum ți-ai planificat. Unele persoane te pot părăsi, deși este posibil să apară și altele noi. În partea a doua a zile s-ar putea să beneficiați de câștiguri financiare sau de noi colaborări. Nu luați decizii pripite.

Gemeni
Este o zi bună pentru o pleca în vacanță cu prietenii. Întâmpini probleme cu partenerul de viață și este posibil să descoperi noi secrete despre acesta. Încearcă să fii cât mai vigilent și sceptic în privința unor situații, să nu ai încredere în provocări pentru că îți pot provoca gelozie și frustrare.

Rac
Vei fi supus în această zi la unele examene fără să îți dai sema. Cel mai probabil, după ce vei fi ascultat, ți se va comunica o ofertă pe plan profesioanal. Pe seară, se pare că o perioadă de relaxare în compania rudelor apropiate te-ar putea ajuta să-ți regăsești echilibrul și să te simți mai bine.

Leu
Dacă în ultima perioadă ai depus eforturi constante, acum încep să apară rezultatele. Dacă te simți nemulțumit de recompense, ar trebui să-ți pui întrebări și să adopți o atitudine corectă față de oameni, evenimente, situații. O posibilă ceartă cu o persoană importantă te pune pe gânduri.

Fecioară
Ziua nu este favorabilă pentru afaceri. Evită negocierile pentru a nu suferi o dezamăgire. Starea de revoltă apărută după discuțiile exagerate avute cu o persoană importantă te determină să faci o schimbare. Spre seară vei lua o decizie finală. Poţi petrece timp cu partenerul și să faceţi planuri.

Balanță
Dimineață cheltuieşti o sumă importantă de bani, deși nu este un moment bun pentru asta. Pe plan afectiv traversezi o perioadă bună și ai planuri să te muţi cu persoana iubită şi să mergeţi într-o vacanță. S-ar putea să cunoști o persoană deosebită, care te va determina să îți schimbi programul.

Scorpion
Starea de visare te împiedică să iei în seamă problemele importante. Acum este momentul să-ți faci planuri concrete: dacă te-ai pregătit în ultimele luni pentru susținerea unui examen, vei avea parte de reușită, promovare, recompensă. Nu începe activități noi pentru că nu vor fi avantajoase.

Săgetător
Chiar dacă persoanele apropiate nu sunt total de acord cu opinia ta, nu te descuraja. În plan sentimental primeşti cuvinte frumoase și discuții despre viitor. Vrei să pleci într-o excursie şi ar fi bine să ceri sfaturi prietenilor, pentru că te vor ajuta să nu cheltuieşti mulți bani.

Capricorn
Va fi nevoie să îți modifici programul din cauza unui drum neanunțat, iar persoana iubită nu este mulțumită. Starea de nervozitate poate afecta relația cu persoanele de lângă tine, drept urmare, aceștia se pot îndepărta de tine. Dă dovadă de calm pentru a evita discuțiile în contradictoriu.

Vărsător
Nu amâna o ieșire deja planificată, dacă nu vrei să ai parte de certuri cu partenerul de viață. Chiar dacă la locul de muncă nu ai proiecte importante și acest lucru te nemulțumește, astăzi munca în echipă nu îți este favorabilă, singur vei fi mai eficient. Fii calm și acordă mai mult timp odihnei.

Pești
Efortul depus la serviciu nu îți aduce satisfacții materiale, iar asta te face să fii superficial. Ar fi bine să te concentrezi asupra problemelor pentru a le rezolva. Ai grijă la sănătate, pot apărea probleme digestive. Ia în calcul o schimbare în stilul de viață, dă mai multă atenție lucrurilor importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS