14.5 C
Craiova
marți, 22 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Vi se pune din greu răbdarea la încercare, dar nu înseamnă că nu se mai întâmplă. Aveți răbdare și nu renunţați la scopul cel mai înalt, oricât de mult ar dura. Există un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului, doar că nu coincide perfect cu programarea voastră.


Taur
Continuați ce ați început fără să ţineți cont de multele oprelişti care vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Nervii lor sunt motorul principal de energie: pentru a le arăta că sunteți capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, deveniți mult mai concentrat pe scopul cel mare.


Gemeni
Priviți la partenerul de suflet ca şi cum ar fi reflexia personală, pentru că cine se asemănă se adună. Sunteţi foarte asemănători din multe puncte de vedere, fie că e vorba de calităţi, fie că e vorba de defecte.


Rac
Acceptați ideea că ați pierdut, iar acest final nu e o înfrângere, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumați inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue. Stăpâniți bine cuvintele, iar o discuție lămuritoare de afaceri v-ar putea furniza un oarece profit.


Leu
Ca să puteți ajunge la un vis, uneori e nevoie să îmbrăcați o haină care nu vă reprezintă. O faceți pe leul când, de fapt, sunteți un mieluşel; o faceți pe durul și sunteți, în realitate, un sensibil, dar e nevoie şi de astfel de atitudini false din când în când, pentru a lăsa o altă impresie.


Fecioară
Aveți nevoie de linişte pentru a vă asculta conştiinţa. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian în care trăiți sau, poate, nu i-ați acordat suficientă atenţie, ori nu ați auzit-o întotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonoră şi prea puternică pentru a o mai ignora.

Balanţă
Sunteți în faţa unui proiect nou ce vă entuziasmează, de aceea investiți toate resursele de inspiraţie şi de creativitate în el. La asemenea investiţie de energie, e normal să apară repede şi rezultatele foarte bune, ca atare vă implicați trup şi suflet şi măriți pasul, ca să primiți laudele visate.


Scorpion
Concentrați-vă pe dorinţele celor care vă sunt alături, pentru că deţineți soluţia problemelor lor. Vă dedicați binelui altora cu inima deschisă, bucuros că puteți fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperiți că puteți fi salvatorul lor, că ştiți ce nu ştiu alţii să facă sau că deţineți informaţiile necesare.


Săgetător
Aveți curajul să visați şi să planificați viitoarele proiecte, pentru că inspiraţia de acum e infinită şi generatoare de succes. Abundenţa se resimte în orice plan: abundenţa financiară, abundenţa de idei, abundenţa de soluţii, aşa că profitați pentru a da naştere unor planuri extraordinare pentru viitor.


Capricorn
Dați piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi unde-i lege nu-i tocmeală! Respectați regulile impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, ca să nu vă treziţi cu urmări nedorite. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, deci, aveți mare grijă.


Vărsător
Iertarea poate fi nemărginită, ca atare oferiţi-vă acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care v-au greşit cu ceva. Sunteți încărcat de o energie nouă și vreți să uitați ceea ce v-a deranjat în ultima perioadă.


Peşti
Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu dumneavoastră, de aceea devine frustrant că bateţi pasul pe loc din cauza celor care vă taie elanul. Insistați, luptați, pentru că aveți ghinionul de a atrage alături doar oameni pesimişti care nu fac altceva decât să se plângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecZiua scoate în evidență probleme legate de...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecZiua scoate în evidență probleme legate de lăcomie, înșelătorie, trufie, șantaj, mită, indiferență. Excesul de mâncare îți poate afecta sănătatea, dar o...

Horoscop

BerbecSe pare că veţi depune eforturi mari la serviciu sau pentru a vă clădi o poziţie socială deosebită. Discuţii cu persoane influente,...

Horoscopul de weekend

BerbecEști într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului...

Horoscop

BerbecAgitația interioară s-ar putea să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist. Lasă deoparte problemele financiare...

Horoscop

BerbecCariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul...

Horoscop

BerbecA venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită...