11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi în care apar cheltuieli neprevăzute, fie pentru a dărui un cadou deosebit cuiva drag, fie pentru necesităţile traiului cotidian. Fiţi prudent şi rezumaţi-vă la strictul necesar, deoarece tendinţa de a cheltui mult este mare şi păguboasă.

Taur
Aveţi multă energie, dificil de gestionat. Sunt momente bune pentru a vă trasa planuri noi de viaţă, dar şi pentru activităţi care necesită eforturi fizice. Se conturează o perioadă care vă predispune la reacţii zgomotoase în relaţiile cu ceilalţi şi faţă de evenimentele din preajmă. Fiţi prudent şi controlaţi-vă manifestările!

Gemeni
Aveţi nevoie de odihnă, deoarece se pot evidenţia afecţiuni specifice gâtului. Este posibil să aveţi nevoie de îngrijirile unui specialist în sănătate, dar ziua predispune la erori în cazul analizelor şi consultaţiilor medicale. Dozaţi-vă eforturile, evitaţi spaţiile aglomerate şi compania oamenilor zgomotoşi.

Rac
Începe o perioadă tensionată în relaţiile cu prietenii şi cu persoanele din anturajul profesional care undeva, cândva, cumva v-au susţinut demersurile şi proiectele din cadrul locului de muncă. Este bine să fiţi prudent şi vigilent faţă de orice persoană din aceste grupuri sociale.

Leu
Este posibil să aveţi de rezolvat chestiuni profesionale sau personale, dar care au legătură cu şefi şi persoane oficiale din cadrul unor instituţii. Pregătiţi-vă demersurile cu atenţie, pentru că există riscul ca totul să degenereze într-un conflict pe termen lung.

Fecioară
Ziua vă poate dezvălui lucruri interesante despre lume şi viaţă. Probabil că în urma aflării unor informaţii preţioase, din surse sigure, să vă remodelaţi rapid unele concepţii, ba chiar întregul sistem de valori morale şi spirituale.

Balanţă
Ziua este favorabilă achitării facturilor, datoriilor, demersurilor financiare legate de instituţii. Începe o perioadă de mari cheltuieli fie pe bunuri valoroase, plata unor datorii vechi, pe moşteniri, fie datorită unui partaj. De la şi prin partenerul de viaţă sau prin colaboratori apar cheltuieli majore.

Scorpion
Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate şi se conturează o perioadă de schimbări, atât vizavi de partenerul de viaţă, cât şi faţă de colaboratori. Subiectivismul este accentuat, astfel că bine ar fi să nu răspundeţi la provocări. Foarte uşor se pot deteriora aceste tipuri de relaţii. Relaxaţi-vă, lăsaţi-i în pace pe ceilalţi şi acceptaţi şi alte faţete ale semenilor din preajmă.

Săgetător
Ziua anunţă multă activitate la locul de muncă. Alegeţi să vă ocupaţi de priorităţi şi nu interveniţi în munca altor colegi, decât la cererea lor expresă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să vă dozaţi eforturile şi să vă îngrijiţi corespunzător.

Capricorn
Sunt momente favorabile de a vă ocupa de un hobby, alături de persoane care împărtăşesc aceleaşi pasiuni. Gândiţi-vă cum să valorificaţi financiar o activitate care acum o desfăşuraţi din plăcere sau amuzament. Pe de altă parte, neplăcerile zilei vin dinspre segmentul sentimental.

Vărsător
Aţi dori să petreceţi mai mult timp acasă, alături de membrii familiei şi de rude. Începe o perioadă de treburi gospodăreşti şi de tensiuni familiale. Sfătuiţi-vă şi cu membrii familiei vizavi de ce este de făcut în spaţiul locativ.

Peşti
Ziua vă aduce în preajmă multe cunoştinţe, prieteni sau rude. Aveţi succes în comunicare, deşi este posibil să folosiţi tonuri agresive din când în când. Este adevărat că şi provocările celorlalţi sunt mari, dar totuşi păstraţi o atitudine calmă şi potrivită fiecărei situaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS