16.2 C
Craiova
sâmbătă, 26 septembrie, 2020

Horoscop

Berbec
După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, pentru că riscaţi să vă dezamăgiţi partenerii. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

Taur
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine. Făceţi-vă un program riguros, ca să nu vă irosiţi energia. Ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Gemeni
Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiază vă vin în vizită câţiva prieteni. Fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Rac
Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viaţă v-ar reproşa că neglijaţi şi mai mult familia.

Leu
Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă.

Fecioară
Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Ascultaţi şi de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi de folos. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni.

Balanţă
Au loc schimbări benefice în viaţa dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât şi social. Metodele pe care le aplicaţi, deşi nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniţi obiectivele. Petreceţi după-amiaza împreună cu prietenii. Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie.

Scorpion
Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi şanse de succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă. Dacă vi se propune o colaborare, nu refuzaţi.

Săgetător
Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Profitaţi de acest moment favorabil, dar fără să forţaţi nota. După-amiază plecaţi într-o deplasare neplanificată. Se pare că este o călătorie în interes personal, care vă poate aduce beneficii materiale substanţiale.

Capricorn
Dimineaţă înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune.

Vărsător
S-ar putea ca în viaţa dumneavoastră să survină o schimbare la care nu v-aţi aşteptat, dar care vă avantajează şi vă face să priviţi cu optimism în viitor. Sociabilitatea şi forma intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social.

Peşti
Începeţi să vă redresaţi financiar. Se pare că primiţi o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante sau o moştenire neaşteptată. Dacă vă întrebaţi ce ar fi mai bine să faceţi cu banii, astăzi sunt favorizate investiţiile pe termen lung. Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Până în semifinale le-a fost. Tecău și Rojer au...

Horia Tecău și Jean Rojer au avut...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecAi parte de laude pentru perseverența și ingeniozitatea de care dați dovadă, poate că ar fi bine să sărbătoriți reușita. Spre amiază...

Horoscop

BerbecFii atent de partea cui ești, este posibil să fii atras în situații dificile. Actele semnate azi ar trebui bine analizate, deoarece...

Horoscop

BerbecPosibil că astăzi apar oportunități noi, însă conjuncturile sunt nefavorabile din punct de vedere al câștigurilor financiare. Îţi lipsește curajul, îţi faci...

Horoscop

BerbecZiua scoate în evidență probleme legate de lăcomie, înșelătorie, trufie, șantaj, mită, indiferență. Excesul de mâncare îți poate afecta sănătatea, dar o...

Horoscop

BerbecSe pare că veţi depune eforturi mari la serviciu sau pentru a vă clădi o poziţie socială deosebită. Discuţii cu persoane influente,...

Horoscopul de weekend

BerbecEști într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului...