21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Manifestați interes deosebit pentru investigaţii şi cunoaştere, sunteți atras de secrete, mistere şi preferați să vă reculegeți în intimitate, ferit de ochii curioşilor. Intuiţia vă este vie şi prin intermediul ei puteți găsi căi nebănuite de asumare şi acceptare a responsabilităţii, în cadrul parteneriatelor.

Taur
Astăzi purtați negocieri cu un client important sau, în cazul parteneriatelor existente, se deschide o perioadă de consolidare şi implementare. Discuţiile sunt foarte intense, avansarea este anevoioasă şi vizează pe de o parte împărţirea profitului, iar pe de altă parte gradul de implicare al fiecăreia dintre părţi

Gemeni
Sunteți preocupat de ascensiunea socială şi de recunoaşterea meritelor în plan profesional. La locul de muncă depuneți mult efort, aveți tendinţa de a lua multe responsabilităţi sau de a acţiona de unul singur. Învăţați să delegați din atribuţiile de serviciu şi să împărțiţi cu ceilalţi membri ai echipei sarcinile

Rac
Studiul, călătoriile îndepărtate, atât fizic, cât şi prin intermediul lecturii, par să vă incite şi să constituie un interes sporit pentru dumneavoastră, mai ales în a doua parte a zilei. Dacă aşteptaţi un răspuns sau veşti din afara ţării, e posibil să vină în scurt timp şi să fie bune.

Leu
Interesul pentru ocultism, mistere, moarte, transformare sau regenerare este sporit de influenţele astrale ale zilei. Sunteți înclinat spre a visa cu ochii deschişi şi aveți tendinţa de a evada din realitate.

Fecioară
Încercările de astăzi par să vină din partea partenerilor oficiali, fie că vorbim despre soţ/soţie sau despre cei profesionali. Manifestați o latură idealistă în relaţii şi aveți tendinţa de a fi subiectiv şi de a vă lăsa dominat de emoţii sau sentimente.

Balanţă
Relaţiile de la locul de muncă vă solicită atenţia în cursul zilei de astăzi. Aveți senzaţia că unii colegi sau subordonaţi vă „bagă în ceaţă“ şi nu vă sunt foarte clare intenţiile lor. Câştigurile financiare provenite din muncă proprie intră într-un proces de reconfigurare.

Scorpion
Muzica, dansul, teatrul şi orice manifestare artistică par să vă meargă dept la inimă. Creativitatea şi talentele artistice sunt numeroase şi este recomandat să le puneți în aplicare. Ați putea avea tendinţa de a vă da în spectacol pentru a obţine atenţie, dar bunul-simţ şi măsura par să vă fie călăuze.

Săgetător
Emoţiile şi trăirile interioare sunt extrem de intense astăzi. Compasiunea şi puterea de sacrificiu de care dispuneți vă determină să vă puneți cu toată dăruirea în sprijinul celorlalţi, în special al familiei sau al celor aflaţi în situaţii delicate. Ați putea descoperi că nu toţi oamenii sunt binevoitori.

Capricorn
Imaginaţia şi fantezia nu cunosc limite, dar aveți norocul să fiți încurajat şi susţinut de oameni realişti, pragmatici şi binevoitori care vă ţin cu picioarele pe pământ. Sunteți extrem de creativ, dar v-ar putea lipsi claritatea în comunicare. Nu este o zi favorabilă negocierii sau semnării de contracte importante.

Vărsător
Atenţia este îndreptată către banii şi resursele materiale de care dispuneţi. Se pot arăta noi surse de câştig financiar, din domenii mai puţin obişnuite, şi ale căror roade le-ați putea culege în timp, la finalul unei munci susţinute. Prestigiul profesional este în proces de consolidare.

Peşti
Sunteți extrem de emotiv, capricios, maleabil şi aveți tendinţa de a vă confunda cu ceilalţi. Sunteți foarte atras de studiul filosofiei, de moralitate sau de călătorii îndepărtate, poate chiar cu scop iniţiatic. Vă identificați cu personajele din lecturile preferate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS