1.1 C
Craiova
miercuri, 27 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
O nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul familial. Relaţiile cu membrii familiei presupun eforturi susţinute şi înţelegere. Acceptarea altor fațete ale celor dragi sau a părerilor lor este o temă importantă în această perioadă.

Taur
Tensiunile mentale sunt mari, astfel că ar fi bine să vă alegeţi cuvintele cu grijă şi mai ales interlocutorii. Probabil că din cauza unor probleme medicale sunteţi irascibil sau chiar speriat de-a binelea.


Gemeni
Dorinţa de a cheltui pe mofturi personale este mare şi păguboasă astăzi. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi numai spre priorităţi şi la nevoie să ajutaţi pe cineva care vă solicită un ajutor material. Pe de altă parte, este posibil să primiţi bani din munca desfăşurată la un serviciu.

Rac
Sunteţi în vervă astăzi, lucru observat de toată lumea din jur. Controlaţi-vă reacţiile şi fiţi înţelegător cu ceilalţi! Dorinţa de înnoire pe toate planurile vieţii este mare şi aţi putea să-i daţi curs. Scrieţi cu atenţie ce anume vreţi să trăiţi în viitor.


Leu
Sunteţi predispus la izolare şi eforturi reduse. Oboseala şi unele afecţiuni ale sistemului digestiv vă pot necăji serios, de aceea fiţi prudent. Evitaţi, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece riscul erorilor de diagnostic şi tratament este mare.

Fecioară
De astăzi se conturează un proces nou de reconfigurare a relaţiilor de prietenie şi a planurilor comune cu aceste persoane. Posibil să vă apropiaţi de persoane mai în vârstă decât voi, pe considerentul că acestea sunt serioase.

Balanţă
Sunteţi foarte solicitat în plan profesional, mai ales în relaţiile cu şefii. Este posibil să fiţi convocat la reuniuni urgente, în care trebuie să vă expuneţi ideile profesionale sau modul în care vă desfăşuraţi activitatea la locul de muncă.
Aveţi multe responsabilităţi, iar acum bilanţul dorit de către autorităţi vă pune pe gânduri.

Scorpion
Sunteţi animat de gânduri măreţe şi aţi dori să schimbaţi totul în preajmă, atât la nivel personal, cât şi la nivel global. Controlaţi-vă gândurile, pentru că suprasolicitareanervoasă este mare şi dificil de gestionat.

Săgetător
În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice, în sensul că pot apărea câştiguri de pe urma unei colaborări, din partea rudelor sau a partenerului de viaţă. Totuşi, responsabilităţile pe care le aveţi de îndeplinit şi care vă aduc bani sunt mari şi pe termen lung.

Capricorn
Se conturează o nouă etapă în segmentul partenerial. Însă, chiar dacă există armonie şi amuzament, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale este nevoie de multă atenţie, eforturi susţinute şi asumarea unor responsabilităţi pe termen lung.

Vărsător
Aveţi multe treburi de rutină de rezolvat, lucru care vă solicită mult. Se deschide o nouă etapă profesională, astfel că ar fi bine să vă planificaţi sarcinile de lucru şi treburile personale, pentru cel puţin patru săptămâni de acum încolo. Sănătatea este
vulnerabilă, de aceea fiţi prudent şi îngrijiţi-vă corespunzător.

Peşti
Relaţiile sentimentale sunt vulnerabile, deoarece vor începe un nou proces de transformare. Poate că ar fi bine să vă gândiţi pe îndelete la relaţia actuală dacă o mai continuaţi şi în cecondiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecBerbecul ajunge la o răscruce de drum mult așteptată...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecBerbecul ajunge la o răscruce de drum mult așteptată într-una dintre relații, iar lucrurile s-ar putea schimba semnificativ. Dacă poți fi răbdător cu comportamentul...

Horoscop

BerbecIncursiunile voastre în afaceri vor fi o aventură. Rețineți că este nevoie de timp pentru ca orice nouă întreprindere să prindă viaţă și să...

Horoscopul de weekend

BerbecUn zâmbet poate fi mai valoros decât orice sumă de bani. Folosiţi-vă farmecul personal dacă vreți să primiţi ceea ce vă doriţi. De altfel,...

Horoscop

BerbecVeşti bune pentru voi în ceea ce priveşte sfera financiară. Acordaţi mai multă atenţie la serviciu, daţi dovadă de profesionalism şi forţă de muncă....

Horoscop

BerbecNu este ziua voastră norocoasă. Aveți grijă la bani, s-ar putea să pierdeți o sumă importantă sau să cheltuiți iresponsabil. Nu uitați că mai...

Horoscop

BerbecApar mici probleme de sănătate pe care ar trebui să le investigați. Niciodată nu este un semn bun când vă confruntați cu dureri de...