11.3 C
Craiova
duminică, 20 septembrie, 2020

Horoscop

Berbec
Vă gândiţi să reluaţi nişte studii sau să călătoriţi. Această iniţiativă v-ar putea aduce o schimbare majoră în viaţă, pe termen mediu sau lung. În ceea ce priveşte dragostea, ştiţi clar ce vreţi şi sunteţi gata să luptaţi pentru îndeplinirea acestui vis.

Taur
Pentru că afacerile merg bine, puteţi să vă implicaţi în acţiuni de binefacere. Este una dintre activităţile în care vă descurcaţi foarte bine, pentru că ştiţi să comunicaţi cu oameni foarte diferiţi şi pentru că aveţi mari satisfacţii atunci când simţiţi că ajutaţi pe cineva.

Gemeni
La locul de muncă vă implicaţi în proiecte care fac parte din domenii străine de dumneavoastră. Cu toate acestea, îndrăzniţi să abordaţi situaţii noi şi să vă lărgiţi astfel orizonturile. Se poate ca reuşita unei astfel de iniţiative să vă propulseze într-o nouă etapă a vieţii profesionale.

Rac
Ca să aveţi rezistenţă fizică, este mare nevoie de practicarea unui sport în mod regulat. Dacă veţi face efort, rezultatele nu vor întârzia să apară. Vă înţelegeţi bine cu familia şi găsiţi soluţiile potrivite. În relaţia de cuplu aveţi nevoie de independenţă şi refuzaţi orice comunicare care ar duce la îngrădirea libertăţii dumneavoastră.

Leu
Abandonaţi orice prudenţă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Aveţi grijă să nu compromiteţi o relaţie stabilă pentru o aventură de câteva ore. Banii sunt mai puţini, ceea ce înseamnă că şi cheltuielile ar trebui să se diminueze. La serviciu, trebuie să faceţi faţă rutinei zilnice, care oricum nu vă place deloc.

Fecioară
Aveţi ocazia să vă faceţi prieteni noi şi să vă bucuraţi de influenţa pozitivă a unor persoane cu care aveţi conversaţii interesante. În relaţia de cuplu faceţi tot ce este nevoie pentru a aplana conflictele şi pentru a restabili liniştea în cămin.


Balanţă
Pe plan financiar, gestionaţi-vă bugetul cu rigurozitate. Dacă aruncaţi cu banii în stânga şi-n dreapta, veţi avea probleme serioase. La locul de muncă apar unele întârzieri, însă acest lucru nu vă înfrânează spiritul de iniţiativă. Sunteţi gata să faceţi totul pentru a vă impune punctul de vedere.

Scorpion
Unii dintre dumneavoastră renunţă la un job pentru a începe o afacere pe cont propriu. Veţi putea trăi în nişte condiţii mai bune şi veţi deveni proprii stăpâni. Persoana iubită vă intuieşte şi cele mai mici dorinţe, oferindu-vă clipe de profundă bucurie.

Săgetător
Chiar dacă vă place să vă bucuraţi de linişte în relaţiile cu cei din jur, uneori, pentru a avea parte de aşa ceva, vă vedeţi nevoit să faceţi compromisuri mari. Şi nu mereu consideraţi că merită efortul. În relaţia de cuplu, aveţi multe întrebări la care căutaţi răspunsuri. Vă veţi gândi la modalităţi prin care să obţineţi un mai mare grad de libertate.

Capricorn
Este important să fiţi mai prudent în privinţa banilor. Chiar dacă dispuneţi de resurse financiare, nu înseamnă că trebuie să le investiţi în prima afacere apărută în cale. În viaţa sentimentală, vă manifestaţi emoţiile zgomotos.

Vărsător
Faceţi schimbări drastice în viaţa sentimentală. Vă gândiți serios la viitorul dumneavoastră şi la lucrurile de care aveţi realmente nevoie. Dacă partenerul actual nu poate sau nu vrea să vi le ofere, vă veţi despărţi de el, cu toată convingerea că tot ceea ce faceţi este bine pentru dumneavoastră.

Peşti
Astăzi este foarte indicat să vorbiţi puţin şi să evitaţi să faceți cuiva confidenţe. Se poate să primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi şi care este chiar un real mister. În viaţa sentimentală au loc evenimente interesante. Se poate să se întâmple ceva care să vă schimbe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / Universitatea a liniștit-o pe Voluntari. Craiova,...

Universitatea Craiova s-a impus în partida susținută...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecEști într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului...

Horoscop

BerbecAgitația interioară s-ar putea să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist. Lasă deoparte problemele financiare...

Horoscop

BerbecCariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul...

Horoscop

BerbecA venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscopul de weekend

BerbecEste posibil să ratezi ocazia de a cunoaște o persoană, deoarece eşti irascibil și pus pe ceartă mai mult decât de obicei....