21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă ai nemulțumiri, este un moment propice să spui lucrurilor pe nume, mai ales în relațiile cu persoanele apropiate. Poţi primi informaţii interesante legate de călătorii sau forme de școlarizare. Spre seară, acordă-ţi câteva momente de răgaz pentru o plimbare în aer liber.

Taur
Se anunţă vremuri tulburi pe plan financiar, aşa că fă-ţi planuri de economii. Schimbările de la locul de muncă pot atrage modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fii prudent și reține cele aflate și petrecute astăzi. Nu te afunda prea mult în pragmatismul cotidian.

Gemeni
Poți lămuri și rezolva anumite aspecte legate de parteneriate şi colaborări. Atenţie că ceilalţi sunt destul de combativi şi te pot necăji din te miri ce. Spune tot ce te deranjează cu prudență și discernământ. Este timpul să iei decizii importante în toate tipurile de relaţii.

Rac
Stările tale sufleteşti fluctuează. Ocupă-te numai de activitățile zilnice uşoare. Modul tău de a comunica sau relaţiona cu cei din jur, în ultimul timp, a fost defectuos. Este o zi bună pentru a analiza ce nu-ţi place, mai ales la locul de muncă. Spre seară, ţi-ar prinde bine o plimbare în aer liber.

Leu
Prietenii roiesc în jurul tău. Întâlnirile și dialogurile cu aceştia sunt frecvente şi destul de dinamice. Îndreaptă-ţi atenţia şi eforturile către hobby-urile personale. Bucură-te de tot ce este în jurul tău şi nu te lasă influențat de părerile celorlalţi. După-amiază, stai cu cei dragi.

Fecioară
Se recomandă prudență și discernământ, pentru că imaginea ta publică sau poziția în cadrul unui grup de lucru pot avea de suferit pe termen lung. Există aspecte pe care le-ai neglijat în ultimul timp, cum ar fi comunicarea sau pregătirea profesională.

Balanţă
Programează-ți călătorii la neamuri sau prieteni, vizionarea unor filme sau anumite cursuri de perfecționare. Dozează-ţi eforturile la serviciu, fii discret şi ascultă cu atenţie ce îți spune sufletul. După-amiază s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău cineva din anturajul apropiat.

Scorpion
Ai spor pe plan financiar, mai ales că se întrezăresc schimbări deosebite. Orientează-te numai spre lucruri cinstite! Tentația speculațiilor este mare, însă neplăcerile pot apărea rapid. După-amiază reuşeşti să lași latura materială a vieţii deoparte și îți îndrepţi atenția către spiritualitate.

Săgetător
Relațiile parteneriale şi colaborările sunt controversate. Unele nu îţi mai sunt favorabile şi vei fi tentat să le finalizezi rapid. Evită să reacţionezi prea dur la tot ce se petrece în jurul tău. Analizează cu prudență și discernământ doleanțele celorlalți şi nu te grăbi în luarea deciziilor.

Capricorn
Fii ferm în relaţiile colegiale şi în activităţile pe care le desfășori. Comunicarea este viciată, bine fiind să vorbești puțin și la obiect. Gândeşte-te ce vrei să faci mai departe şi așteaptă momentul oportun. S-ar putea să decizi abordarea unui alt domeniu profesional.

Vărsător
Se pare că o relaţie de prietenie se transformă în una amoroasă. Sau cel puțin așa vrei tu. Creativitatea este la cote înalte și poți demara proiecte noi alături de oameni excepționali, foarte importanți pentru destinul tău. Sau te poți orienta spre îngrijirea și educarea copiilor.

Peşti
Este o zi bună pentru a rezolva tot ce ține de spațiul locativ sau de relațiile familiale. S-ar putea să fii nevoit să ajuţi un membru al familiei care are ceva probleme. Emoțiile te însoțesc pe tot parcursul zilei şi de aceea fii atent, deoarece te pot destabiliza destul de mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS