15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Evită situaţiile tensionate, conflictele de natură profesională sau emoţională. Discută despre lucrurile care te deranjează, despre ceea ce îţi doreşti să schimbi în acest moment în relaţie. Dacă nu te mai simţi bine în compania persoanei dragi, ia o pauză pentru a-ţi pune ordine în gânduri.

Taur
S-ar putea să-ţi faci noi prieteni. Dacă participi la un eveniment de natură formală, poţi intra în contact cu diferite persoane influente. Te întâlneşti cu cineva cunoscut, care te aduce alături de persoane foarte interesante, care ţi-ar putea oferi chiar noi oportunităţi în carieră.

Gemeni
Pune la punct detaliile pentru o frumoasă vacanţă romantică, alături de o persoană specială. Lasă ca totul să fie o surpriză frumoasă, căci, cu siguranţă, vei fi apreciat. Spre seară, vei primi, foarte probabil, şi o veste destul de importantă din partea unei rude îndepărtate.

Rac
Te simţi epuizat și ţi se pare că timpul este insuficient pentru a rezolva toate sarcinile, indiferent că este vorba despre familie sau serviciu. În curând, toate aceste griji vor lua sfârșit și vei fi recompensat cu o binemeritată odihnă. Seara, te deconectezi alături de persoana iubită.

Leu
Sunt posibile tot felul de conflicte la locul de muncă. Nu te lăsa discreditat, indiferent dacă persoanele care îţi fac neplăceri sunt superioare ca funcție. În același timp, fii civilizat. Nu uita că ai și câteva puncte slabe, care pot fi observate dacă nu eşti atent.

Fecioară
Nu ai absolut niciun chef de muncă, te eschivezi cât de mult poţi și îţi iei câteva zile libere. Dacă nu eşti implicat într-o relație de iubire, astăzi vei întâlni o persoană specială, cu care este foarte posibil să începi o frumoasă poveste de dragoste.

Balanţă
Ai impresia că cineva la locul de muncă crede că forțezi lucrurile. Foloseşte-ţi atuurile și poţi duce la bun sfârșit orice sarcină. Colegii vor înceta să te mai privească precum o provocare și vor vedea în tine o forță. Te poți aștepta la un comportament mai bun de la ei în viitor.

Scorpion
Lasă latura ta răutăcioasă să iasă la iveală astăzi și să se joace. E plăcut să fii bun, dar este mult mai distractiv să fii obraznic! Atâta timp cât nu răneşti sentimentele nimănui, ai verde pentru momentele distractive. Ai câțiva prieteni cărora le-ar plăcea să intre și ei în joc.

Săgetător
Orice pierzi, nu contează cu adevărat sau poate fi înlocuit cu ușurință. Fă lucrurile fără să-ți faci griji pentru mici detalii. Ai lucruri mai importante cărora să le acorzi atenție! De ceva timp te gândești prea mult la chestiunile din viața ta și asta te împiedică să mergi mai departe.

Capricorn
Dacă astăzi te confrunţi cu unele situaţii neplăcute, te poţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor. În plan sentimental, dacă persoana iubită nu e de acord cu tot ceea ce susţii, nu este un dezastru. Dimpotrivă, fii bucuros că lângă tine este cineva care îţi poate corecta opiniile.

Vărsător
Puteţi avea parte de situaţii neaşteptate, care s-ar putea dovedi adevărate provocări. Complicaţiile nu ar trebui să te îngrijoreze, te poţi încrede în capacităţile şi ingeniozitatea ta. Poţi acţiona cu grijă şi răbdare, iar talentul tău de a improviza te poate ajuta să găseşti soluţiile.

Peşti
Poate fi o zi cu decizii importante în carieră. Ar fi bine să nu fii prea încrezător sau, dimpotrivă, neglijent cu unele lucruri, ci să acţionezi cu măsură. În a doua parte a zilei, poţi da mai multă atenţie propriei persoane şi te poţi bucura de relaxare şi de timp liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS