12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi toate au legătură cu imaginea ta publică. Indiferent ce vei face, vei căuta să atragi atenția asupra ta, să ieși în evidență, să te arăți lumii, să fii observat, lăudat, adorat. Este o ocazie bună și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu colegii, cu prietenii, cu partenerul de viață.

Taur
Astăzi reușești să rupi lanțurile, să scapi de tensiunile pe care le-ai avut în ultima perioadă, să te detașezi, să faci pace, să spui „stop“, să mediezi unele situații. Da, tu vei fi cel care va da dovadă de înțelepciune și va face primul pas în tratativele de pace, spun astrele.

Gemeni
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui, iar astăzi în prim-plan se vor afla valorile personale, convingerile după care te ghidezi, principiile de viață. În sfârșit, vei avea parte de mai multă claritate în gândurile și emoțiile tale, spun astrele.

Rac
Eșți unic, iar astăzi vei avea această idee în minte și vei căuta să accepți acest lucru. Nu trebuie să-ţi fie frică să fii altfel decât ceilalți. Dacă ești mereu la fel ca alții, înseamnă că nu îți exprimi individualitatea, iar asta poate naște multe frustrări. Permite-ți să gândești și să fii diferit.

Leu
Încet, dar sigur vor veni răspunsurile, informațiile și detaliile de care ai nevoie pentru a-ți rezolva unele probleme, pentru a descâlci unele situații, pentru a te dezvoltă și a evolua, pentru a-ți îmbunătăți viața, te asigura astrele.

Fecioară
Astăzi vei fi prins cu multă muncă, tot felul de provocări, dar și unele tranzacții. Este o zi bună pentru a negocia contracte, pentru a jongla cu banii, pentru a discuta anumite clauze, pentru a ajunge la unele înțelegeri cu colegii sau partenerii. Sfatul astrelor este să fii atent la detalii.

Balanţă
Azi vei fi pus în fața unei decizii legate de sfera căminului. Este posibilă o anumită investiție pentru casă, să ai o discuție legată de casă, de familie. Sfatul astrelor este să nu te lași influențat de alții, să fii tu cel care ia decizia, dar și cel care și-o asumă până la capăt.

Scorpion
E o zi importantă pentru tine, pentru că simți că încep să se liniștească apele, să se aranjeze lucrurile, să se calmeze spiritele, să se soluționeze probleme stringente care îți acaparau mintea. Este posibil să ai parte de unele propuneri, să ți se ofere suportul, explicațiile dorite.

Săgetător
Este esențial să ai grijă la cei cu care interacționezi. Nu uita că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Dacă anumite persoane te-au dezamăgit în trecut, iar acum susțin că s-au schimbat, astrele te îndeamnă să te gândești serios, să analizezi bine răspunsul pe care-l vei da.

Capricorn
Multă muncă, care nu are legătură doar cu sectorul profesional, ci și cu cel al parteneriatelor pe termen lung. Pui accent pe alianțele și legăturile pe care le ai, pe echipa cu cu care lucrezi, pe colegii tăi. Simți că ai oameni de încredere, dar și că îți place să te afli alături de ei.

Vărsător
Azi vei observa și alte laturi ale unor aspecte care îți scăpau din vedere. Asta pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera marilor viziuni, iar astăzi ai imaginea de ansamblu de care ai nevoie pentru a analiza și a cerceta cu atenție încotro te îndrepți. Ești mulțumit de ceea ce vezi?

Peşti
Azi au loc tot felul de evenimente în viețile prietenilor și cunoștințelor tale, şi începi să te compari, să te întrebi de ce nu ai și tu anumite lucruri sau de ce nu ai trecut prin anumite situații, cum au trecut ei. Fii atent la ce răspuns îți vei oferi ție la toate acele gânduri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS