9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ieși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor situații care te pot ajuta să evoluezi, să progresezi. Poți să ieși în necunoscut și vei ști să te descurci, nu ai nevoie de confirmare și nici de validare din partea celorlalți, ci doar de puțin curaj.

Taur
Astăzi vei avea parte de tot felul de activități noi, care îți pun creativitatea și mintea la încercare. Vei reuși să jonglezi cu imaginația și să iasă lucruri minunate, te asigură astrele. Ai încredere în inspirația divină, dar și în intuiția ta. Permite-ți să fii creativ.

Gemeni
Este posibil să te ocupi de activități ce țin de sectorul familiei, de cămin, de curte, de spațiul tău intim, care îți aduce liniștea și confortul. Nu este vorba de schimbări astăzi, ci mai curând de păstrarea rutinei cu care ești atât de obișnuit și de rezolvarea lucrurilor gospodărești.

Rac
Astăzi s-ar putea să fie nevoie să acționezi rapid, să schimbi brusc planul, strategia sau poate să deblochezi o problemă, o situație, iar acest lucru vizează mai ales planul profesional sau cel ce ține de domeniul în care activezi.

Leu
Oamenii cu care vei interacționa astăzi vor ține de diverse domenii de activitate şi statuturi socio-economice, ai multe de învăţat de la ei. Îmbrățișează diversitatea experiențelor pe care le vei afla sau îți vor fi astăzi împărtășite și acceptă-le ca pe niște lecții gratuite care îți sunt oferite.

Fecioară
Este o zi bună pentru a-ți îmbunătăți relațiile deja existente, dar și pentru a-ți lărgi cercul de prieteni. Este un cadru astral bun pentru a socializa, dar și pentru a-ți îngriji mai mult propria persoană, pentru a te concentra pe sănătatea ta.

Balanţă
Ziua va fi plină de situații surpriză, de evenimente neașteptate. Cu toate acestea, este posibil să existe și oportunități sau șanse pentru dezvoltarea proiectului, afacerii în care ești implicat. De aceea, sfatul astrelor este să fii atent la semne, la ocazii, la informațiile prinse din zbor.

Scorpion
Trecutul încearcă să-și facă loc în mintea și în viața ta. Poate fi vorba despre o persoană cu care ai interacționat în trecut, un fost iubit, un prieten cu care nu ai mai ținut legătura sau poate îți aminteşti anumite evenimente și momente pe care Universul spune că trebuie să le depășești.

Săgetător
Nu te grăbi să iei decizii, dacă lucrurile nu-ți sunt prea clare. Fii atent la detalii, verifică, cu mare atenție, care sunt faptele, ce-ți prezintă realitatea, ce simți. Îți plac lucrurile autentice, diferite, dar oneste, corecte, legale, orice-ar fi.

Capricorn
Ești tonic și încrezător în propriile forțe. Ai idei și planuri noi. Este un cadru astral deosebit de bun pentru tot ce ține de munca în echipă. Astăzi descoperi că ai parte de aliații și partenerii potriviți, că te poți încrede în aceşti oameni pentru a-ţi duce proiectele la capăt.

Vărsător
Ziua este posibil să-ți aducă momente de tandrețe, fie că este vorba despre afecțiunea partenerului de viață sau despre lectura unui român de dragoste în care te transpui cu imaginația. Este un cadru astral favorabil pentru a ieși cu prietenii, pentru a te înconjura de oameni dragi.

Peşti
O zi cu multe promisiuni, dar nu ar trebui să te bazezi prea mult pe acestea. Permite-ți să te bucuri de lucrurile care te surprind plăcut în viață, fără a avea așteptări grandioase. Este un cadru astral bun și pentru a îngriji sau a-i acorda mai multă atenție unei persoane dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS