26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020

Horoscop

Berbec
Alegerile făcute astăzi s-ar putea să aibă un impact emoțional puternic pentru tine. Chiar dacă va fi vorba de mici schimbări, pentru tine vor avea altă importanţă, alt înțeles, te vor ajuta să te dezvolți personal, te vor bucura, îți vor aduce o oarecare liniște.

Taur
Azi descoperi lucruri importante, care te pot ajuta în plan profesional. Aşteptările tale vor fi bifate, părerile validate. Vei observa că lucrurile se vor așeza pe un făgaș favorabil ție. Este o zi bună pentru a lua decizii, pentru a acționa diferit, dar cu promptitudine.

Gemeni
Astăzi trebuie să stărui asupra gândurilor pozitive. Ai parte de o zi aglomerată. Este posibil să-ți iei singur o mulțime de angajamente, de sarcini de făcut. De asemenea, este o zi bună să te ocupi de organizare. Folosindu-ți intuiția, vei ști care și cum să le aranjezi.

Rac
Primești o veste bună! Este posibil ca astăzi să ai parte de anumite aprobări, de confirmarea propriei valori sau a eforturilor depuse. Primești răspunsuri, informații utile și vei avea impresia că lucrurile care erau cam încâlcite în ultima perioadă astăzi se rezolva ca prin minune.

Leu
Încerci să comunici cât mai mult. Cauți să spui ceea ce ai de spus, nu mai păstrezi și nu mai acumulezi trăiri sau informații, ci decizi să le oferi celorlalți. Vei descoperi că informațiile împărtășite pot ușura lucrurile sau anumite aspecte din viața celor din jur.

Fecioară
Este posibil să participi la un eveniment important pentru sectorul carierei, dar și pentru cel financiar. Poate fi vorba despre o discuție cu superiorii, o ședință, o întâlnire cu colegii, un interviu de angajare, o alianță avantajoasă sau posibilitatea unei colaborări.

Balanţă
Este o zi favorabilă deplasărilor, călătoriilor, vizitelor sau poate evadării mentale. Simți nevoia să fugi măcar cu mintea, să te gândești la o vacanță pe care ai făcut-o în trecut și care ți-a rămas impregnată în inimă, sau poate să-ţi organizezi o excursie în viitorul apropiat.

Scorpion
Ești dominat de dorințe legate de conexiunile tale cu străinătatea. Îți dorești să revezi anumite persoane, să vorbeşti cu ele, să schimbi idei și păreri cu oameni cu care nu ai mai interacționat de mult, dar ale căror păreri contează mult pentru tine.

Săgetător
Astăzi este vorba despre cercetări, analize, clarificări de situații. Este posibil să ai unele discuții în familie, să cauți să înțelegi anumite probleme sau aspecte ce țin de cămin, de rude, de partener, de părinți, de copii. Simți că trebuie să le rezolvi acum, că nu trebuie să le amâni.

Capricorn
Te ocupi de documente legate de un imobil sau teren, de reparația unui lucru prin casă, de achitarea unor facturi, de curățenie, poate chiar gătești mai mult decât de obicei etc. Ziua este dedicată căminului şi activităţilor gospodăreşti. Este o zi bună pentru găsirea soluțiilor.

Vărsător
Este indicat ca în prima parte a zilei să te ocupi de activități ce te lasă să-ți folosești imaginația, în timp ce în partea a doua a zilei sunt favorizate activitățile ce țin de relaxare, de hobby-uri, de evadarea din agitația cotidiană. Care sunt acestea? La ce ce te gândești?

Peşti
Este o zi cu schimbări și decizii importante, mai ales în plan profesional. Nu îți face griji și lasă așteptările deoparte. Nu-ți mai crea nici scenarii de tot felul. Dacă o oportunitate a ajuns la tine înseamnă că ești pregătit și că Universul consideră că este momentul să faci acea schimbare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscop

BerbecEste bine să fiți cât mai discret. Nu prea aveți chef de nimeni şi de nimic, pentru că sufletul are nevoie de...

Horoscop

BerbecManifestați interes deosebit pentru investigaţii şi cunoaştere, sunteți atras de secrete, mistere şi preferați să vă reculegeți în intimitate, ferit de ochii...

Horoscopul de weekend

BerbecO nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul...

Horoscop

BerbecCapacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul de...

Horoscop

BerbecVă gândiţi să reluaţi nişte studii sau să călătoriţi. Această iniţiativă v-ar putea aduce o schimbare majoră în viaţă, pe termen mediu...