11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Îți dorești ceva nu doar diferit, ci radical, inovativ, chiar excentric, să surprinzi, să ieși din tipare. Îți schimbi o părere, o idee, accepți o nouă viziune și ești mulțumit de transformarea survenită în viața ta, indiferent că este vorba despre muncă sau viaţa personală.

Taur
Ești optimist, tonic și pus pe fapte mari! Ai nevoie de o experiență deosebită, de o schimbare în rutina ta, nu pentru că aceasta te nemulțumește, ci pentru că te poate ajuta să se îmbunătățească anumite aspecte. La ce te aştepţi? Sau ce îţi doreşti?

Gemeni
O zi plină din multe puncte de vedere, dar și destul de productivă. Este posibil să muncești mai mult ca de obicei, dar acest lucru nu va însemna neapărat că vei și obosi sau că te vei extenua, ci că vei reuși să soluționezi multe lucruri pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă.

Rac
Cauți să te energizezi, fie cu ajutorul unei plimbări în aer liber, al unei ieșiri în natură, unei întâlniri cu prieteni dragi, fie cu o ședința serioasă de sport. Cert este că ai nevoie de mișcare, să te dezmorţeşti, să fii activ. Sfatul astrelor este să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Leu
Ai mai multe lucruri de făcut prin gospodărie, de aceea astăzi te vei concentra pe aspecte ce țin de cămin, de familie. Sunt favorizate curățenia, tot ce ține de organizare, de amenajare, de modificare, chiar de achiziționarea unor noi obiecte de mobilier sau electrocasnice.

Fecioară
Ai nevoie să faci ceva pentru tine, să te implici în activități care fie te fac să te simți important, util, fie sunt simple, dar esențiale pentru relaxarea și liniștea ta spirituală. Poţi să simţi satisfacţie dacă oferi un ajutor cuiva sau dacă dormi după prânz, pentru a-ți reîncărca bateriile.

Balanţă
Astăzi va fi vorba despre alegeri, de aceea o bună parte din zi o vei petrece gândindu-te la tot felul de scenarii, la cum ar fi bine să acționezi, la ce te-ar ajută să crești, la ce ți-ar aduce fericirea, dar și la oamenii alături de care ai dori să petreci mai mult timp de acum încolo.

Scorpion
Azi ai impresia că treci prin toate stările și toate emoții. Vei observa că emoțiile tale fluctuează de la oră la oră, de aceea trebuie să ai grijă cine este în preajma ta și ce reacții ai, încât ceilalți să nu preia din emoțiile negative dacă se vor afla cumva exact atunci lângă tine.

Săgetător
Azi este un cadru astral potrivit pentru lucru cu hârtii, acte, contracte, rapoarte. Vrei să te prezinți în cea mai bună variantă a ta, fie căutând să vinzi un proiect, o idee, fie încercând să cooptezi pe cineva în echipa ta, fie dorindu-ți să păstrezi o imagine bună despre tine.

Capricorn
Ești mult mai deschis, mai disponibil, mai ales atunci când este vorba despre aspecte legate de spiritualite sau partea artistică a vieţii. Ești mai creativ, îți asculți simțurile, nu te împotrivești celor simțite și trăite, laşi lucrurile să curgă de la sine.

Vărsător
Adevărul iese la suprafață, în special când va fi vorba despre relații de durată. Ţine cont de părerea partenerului de viață, fii atent la nevoile lui, dar și corect atunci când iei anumite decizii. Dacă ai anumite destăinuiri de făcut, astăzi este cea mai bună zi pentru asta.

Peşti
Nu mai fugi de realitate, oprește-te și deschide ochii oricât de neplăcut ar fi la prima vedere. Este important să știi cu ce te confrunți, poziția în care te afli, ceea ce te înconjoară. Nu te încăpățâna, nu nega ceea ce vezi cu adevărat în prezent. Este timpul să știi adevărul și să-l accepți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS