21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Din punct de vedere al banilor, ai parte de o zi bună. Şi în sectorul carierei lucrurile par aranjate, echilibrate şi poţi avea parte de mici reuşite, dar esenţiale în domeniul în care activezi. Poţi primi recompense, poţi avea parte de recunoaşterea muncii şi eforturilor tale.

Taur
Este o zi karmică, ceea ce dai, aceea vei primi, de aceea sfatul astrelor pentru tine este să te eliberezi de toate nedreptăţile vechi şi să-i ierţi pe cei care ţi-au greşit. Răzbunarea niciodată nu va da rezultate bune, ci din contră, îți va îngreuna viața și spiritul.

Gemeni
Cuvântul-cheie pentru această zi este învățare. Este important să-ți permiți să înveți câte ceva din situațiile prin care treci, de la oamenii pe care, întâmplător sau nu, îi întâlnești în drumul tău. Este o zi bună pentru studiu, pentru dezvoltare personală, pentru lectură, dar și pentru meditație.

Rac
Poți avea parte de o discuție, de semnarea unui contract sau de o înțelegere care îți pot aduce mai multe beneficii în viitorul apropiat. Poate fi vorba de o oportunitate extraordinară cu care nu te vei mai întâlni curând, este esențial să fii atent, să prinzi momentul, să acționezi.

Leu
Mintea ta sclipitoare te ajută să fii inventiv. Ai idei bune pe care vei face tot posibilul să le expui. Este un cadru astral favorabil pentru întâlniri atât cu prietenii, cât și cu parteneri de afaceri. Este un moment bun pentru a socializa și a crește cercul de persoane cu care interacționezi.

Fecioară
Este important să profiți de această zi, să folosești toţi așii din mânecă, mai ales dacă este vorba de muncă. Astrele îți permit să folosești acele „arme“, acele resurse pe care le tot ascundeai sau evitai să le arăți lumii. Este un moment bun să ieși în față și să le spui tuturor ce ești în stare.

Balanţă
Reușești să aduci în barca ta mai mulți aliați, colaboratori, persoane care te susțin. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți îmbunătăți relațiile de prietenie. Sună-ți prietenii, fă-le o vizită, invită-i undeva, acceptă să participi la diverse evenimente sociale, toate vor fi în folosul tău.

Scorpion
Astăzi poți învăța anumite lucruri sau le înțelegi mai rapid, pentru că prinzi din zbor informațiile, detaliile. Se pot clarifica mai multe lucruri, poți găsi soluțiile la ecuații care îți dădeau bătăi de cap, dar și unele răspunsuri. Este o zi bună pentru interviuri, pentru negocieri.

Săgetător
Astăzi ești dispus să faci mici compromisuri pentru cei dragi inimii tale. Acționezi cu diplomație. Ai puterea să renunți inclusiv la principiile după care te ghidezi, dar se merită, deoarece vei câștiga pe partea afectivă. Științele oculte te ajută să înţelegi dorințele spirituale ale oamenilor.

Capricorn
Este posibil să ai parte de anumite momente mai emoționate cu cineva de departe. Indiferent că este vorba despre o rudă, un prieten, un coleg sau un partener de afaceri, vei reuși să creezi o legătură mai profundă, veți fi pe aceeași lungime de undă, vă veți reconecta.

Vărsător
Ești mai jucăuș astăzi și atenționarea astrelor este să ai grijă la locul de muncă. Încearcă să fii mai organizat, mai atent la detalii, să faci mai puține pauze de relaxare sau de joacă, pentru că îți este greu să te concentrezi înapoi. În partea a doua a zilei te poți destinde mai mult.

Peşti
Ai parte de o zi bună, în special pentru a discuta probleme legate de cuplu, de familie, de părinți. Încearcă să te mai detașezi de anumite probleme de familie, să nu le mai iei atât de personal sau atât de dramatic. Ia lucrurile așa cum vin, fără niciun fel de așteptări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS