28.9 C
Craiova
joi, 6 august, 2020

Horoscop

Berbec
Abordate cu tact, ideile creative te vor conduce spre rezultate mai bune pe plan profesional. Posibilă schimbare de domiciliu sau poate că îți vei schimba stilul de viață. Apar dificultăți sau sentimente controversate, care însă te vor ajuta să evoluezi în unele acțiuni, planuri.

Taur
Se activează noi posibilități de afirmare, întâlniri, dar și stres, revin proiecte nefinalizate, însă este o zi bună pentru a clarifica o situație și a lua decizii corecte. Faptul că ai o stare de bine te face să-ți împărtășești sentimentele cu cel drag. Se deschid noi orizonturi pe plan afectiv.

Gemeni
Ziua de astăzi vine cu multă energie pozitivă şi te vei simți încurajat să te mai implici într-un nou proiect de anvergură. Însă, pentru a beneficia la maximum de potențialul astral creat, ar fi bine să îți faci o listă cu priorități care să te ajute să te organizezi mai bine.

Rac
O zi excelentă pentru a-ţi oferi un răsfăț, un mers la salon, programarea unei mini vacanțe. Nu exagera cu cheltuielile, o să îţi pară rău și poți avea discuții aprinse cu o persoană. Nu aduce în discuție rezultatele pe plan financiar, deoarece există riscul de a deveni arogant.

Leu
Dezvoltarea pe plan profesional ți-ar putea cere o implicare mai responsabilă în domeniul de activitate. Sunt șanse să primești un plus de informații de la cineva din anturaj. Se pare că relația sentimentală trece la un alt stadiu: oficializare, mutat împreună, un copil.

Fecioară
O lipsă de consideraţie îți domină acțiunile de azi. Posibili dușmani îți pot dori răul, cel mai probabil că aceștia provin din anturaj. Prietenii sunt cei care contează, dar oricine poate greși. Învață să treci peste, poate că nu-și dau seama ce fac. Se recomandă cumpătare.

Balanță
Posibile drumuri pe la instituții pentru a obține aprobări, dar se va merita efortul, deoarece proiectul inițiat va aduce rezultate benefice. Sentimental, puterea ta de seducție atinge un nivel destul de ridicat. Ai putea să o folosești pentru a dizolva unele tensiuni din relație.

Scorpion
Posibilă marginalizare la locul de muncă și dorință de schimbări. Gândește-te înainte să îți ceri drepturile, vezi dacă îți poți realiza cu brio sarcinile. Astfel, vei reuși să scoți la suprafață o altă personalitate, plină de determinare, dornică să ducă la bun sfârșit ceea ce a început.

Săgetător
O problemă legată de finanțe, discuții, contracte este adusă în actualitate de astre. Va fi necesar să-ți manifești tot potențialul creativ. Sentimental, dorința partenerului de a te implica mai mult în viața de familie atinge un nivel maxim, nemulțumirile sale se țin lanț.

Capricorn
Pentru a-ți pune în practică ideile de afaceri, caută noi colaboratori și noi investitori, care să creadă în tot ceea ce vrei să întreprinzi. Sentimental, cineva din anturaj cu experiență în relațiile de dragoste te poate ajuta să clarifici o neînțelegere cu persoana iubită.

Vărsător
Ziua te aduce cu picioarele pe pământ, vei judeca calm ce este de făcut pentru a obține profit dintr-o colaborare. Tot ceea ce îți este necesar, Universul îți va pune la dispoziție, esențial este să ceri. Apare și posibilitatea de a găsi soluția optimă pentru a rezolva o problemă de sănătate.

Pești
Te remarci într-o întâlnire cu persoane cunoscute, la serviciu, în excursie, iar acest lucru aduce o stare de bună dispoziție, necesară pentru a te reîncărca cu energie pozitivă. În acest demers vei fi susținut și de partenerul de viață, care simte la rândul său nevoia unei ieșiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

AS Roma va fi cumpărată de miliardarul Dan Friedkin

Miliardarul american Dan Friedkin a semnat o...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecDupă o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să nu...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscop

BerbecEste bine să fiți cât mai discret. Nu prea aveți chef de nimeni şi de nimic, pentru că sufletul are nevoie de...

Horoscop

BerbecManifestați interes deosebit pentru investigaţii şi cunoaştere, sunteți atras de secrete, mistere şi preferați să vă reculegeți în intimitate, ferit de ochii...

Horoscopul de weekend

BerbecO nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul...

Horoscop

BerbecCapacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul de...