13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Tendință de schimbare, de a reorganiza o echipă, de a aduce ceva nou în activitatea desfășurată. Însă vei constata că nimeni nu te susține și te vei simți singur. Apropie-te de sufletul tău, hrănește-l cu compasiune, încredere, înțelepciune, devotament și recunoștință față de tine.

Taur
Dacă ai ajuns la capătul răbdării la locul de muncă și dorești să fii răsplătit pentru efortul depus, încearcă să îți ceri drepturile. Pe seară, sunt șanse mari să auzi vești despre un prieten care a încercat să profite de tine. Nu te necăji, e o lecţie care te face mai înțelept.

Gemeni
Ai șanse mari de a beneficia de oportunități noi oferite de Univers, în toate domeniile vieții. Fii vigilent, încearcă să-ți controlezi lipsa de răbdare, pentru a nu lua decizii greșite. Seara nu este exclus să inițiezi o discuție din dorința de a ajuta o rudă ca să-și obțină drepturile în instanță.

Rac
Dacă ai schimbat recent locul de muncă, azi sunt șanse să ieși în oraș cu noii colegi, să îi analizezi, pentru a ști cum să lucrezi mai eficient cu ei. Totuși, nu exagera cu întrebările indiscrete, s-ar putea ca ei să nu înțeleagă adevăratul tău motiv și să creadă că vrei să-i manipulezi.

Leu
O faptă bună este principala reușită a zilei de azi. Aduci speranță în sufletul unui prieten care îți cere ajutorul, ceea ce îl va ajuta să iasă din starea negativă în care se află. Pe de altă parte, se recomandă vigilență, căci apare riscul de a pierde un lucru de valoare.

Fecioară
O zi cu surprize plăcute la negocieri, dezbateri, discuții cu prietenii. Fii cât mai atent la oportunitățile care vor apărea și valorifică-le în timp util. Atenție la deplasări! Chiar dacă tu mergi regulamentar, cineva din trafic poate să aibă ceva cu tine.

Balanţă
Ziua va fi asemenea unei călătorii de inițiere. Posibil să fii nevoit să renunți la persoane din anturaj, pentru a-ți acorda mai multă libertate, atenție, iubire. În schimb, poți primi o veste bună, un contract, o posibilă deplasare în alt oraș sau întâlnirea cu o rudă de la care ai de primit bani.

Scorpion
Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece în final se poate ajunge la depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica în timp real ceea ce te deranjează. Trecutul familiei te poate interesa, de aceea vei utiliza o știință nouă pentru a elucida unele mistere.

Săgetător
Fă tot ce îți stă în putință pentru a crea o impresie bună. Pe cât posibil, nu deschide astăzi discuții importante cu partenerul de viață. S-ar putea să constați că nu poți schimba nimic în relația voastră de dragoste, în schimb să rămâi cu un gust amar și cu frustrări.

Capricorn
O zi intensă pe plan financiar. Te simți capabil să treci peste orice obstacol care ar putea să apară în mod surprinzător, prin urmare ai șanse mari să reușești. Sentimental, simți un impuls care te va face să-ți asculți intuiția, să te pui pe tine pe primul plan.

Vărsător
O călătorie în această zi nu este recomandată, ea trebuie amânată. Posibil să pierzi un document important, ceea ce te va împiedica să ajungi la timp unde trebuie. Rămâi focusat pe obiectivele fixate pe plan sentimental și mulțumește-te cu o seară în familie.

Peşti
Dacă suferi de o boală cronică, e posibil să afli azi un remediu naturist care să te ajute să-ți îmbunătățești sănătatea. Nu este exclus ca o persoană de departe să te îndrume spre un bun terapeut sau chiar să mergi în alt oraș din țară sau din străinătate pentru a-l întâlni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS