17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Te gândești să începi o activitate pe cont propriu, serviciul actual nu te ajută să obții ceea ce vrei. Nu te grăbi să alegi o nouă meserie, s-ar putea să iei o decizie greșită. Influxul astral de azi este resimțit mai mult pe plan spiritual, ai șansa de a consolida relația cu Universul.

Taur
Reușita acestei zile va fi că te vei gândi la a extinde ceea ce faci. Poţi să începi ceva pe cont propriu. Pe seară te poți focaliza pe rezolvarea unor probleme sentimentale. Ai șanse mari de a lua deciziile portivite, atât pentru tine, cât și pentru partenerul de viață, dar nu exagera.

Gemeni
E posibil să te provoace un coleg la locul de muncă, însă nu ai sorți de reușită. Nu da curs instinctului de a te răzbuna. Armonia din familie poate suferi. Poate apărea o veste proastă legată de partea financiară. Nu ştii cum să achiţi o datorie veche și s-ar putea să intri în panică.

Rac
Ești într-o formă excelentă, simți că ai șanse să termini la timp un proiect mai vechi. Valorifică orice oportunitate, dar fii atent să nu exagerezi cu munca, pentru a nu-ți afecta sănătatea. Sfătuiește-te și cu partenerul, deoarece sunt șanse să apară discuții mai târziu.


Leu
Îți place să-i ajuți pe oameni cu problemele lor chiar dacă le vei neglija pe ale tale. Ești conștient că mai târziu binele făcut se va întoarce și vei avea de câștigat. Se pare că unele capacități extrasenzoriale se trezesc, iar acestea îți vor fi de folos pe viitor pentru a evolua.

Fecioară
Lăcomia de care dai dovadă te împiedică să ajuți un prieten, care te solicită să-l ajuți cu o sumă mică de bani. Acest gest egoist se va întoarce împotriva ta mai târziu, de aceea gândește-te mai bine înainte de a lua o hotărâre. Balanţă
Eşti binedispus şi poate apărea o preocupare spontană de a face o acțiune de binefacere. Poți ajuta pe cineva să care un bagaj, să spele o mașină, să aibă grijă de un copil. Pe seară ar fi bine să acorzi mai multă atenție activităților recreative împreună cu cei dragi.

Scorpion
Partenerul de viaţă poate fi împotriva unor demersuri din sfera financiară. Unele speculații i se par prea riscante, dar cel mai bine ar fi să te bazezi pe intuiție, nu pe ce spune el. Posibile asocieri cu persoane noi, stabilirea unor noi relații de prietenie, dacă participi la un eveniment social.


Săgetător
O persoană nouă își face apariția în viața ta. Eşti tentat să o impresionezi prin minciuni, deși știi sigur că nu este bine. Fii sincer cu ea și pe viitor vei fi apreciat la adevărata ta valoare. Dacă dorești să oficializezi o relație, te poți lovi de opoziţia unui membru al familiei.

Capricorn
Posibilitatea de a rezolva unele demersuri legale în ceea ce privește o moștenire, clarificarea unui statut în cazul unei afaceri. Pe seară s-ar putea să participi la o petrecere unde vei ieși ușor în evidență. Datorită atitudinii și a vestimentației atragi toate privirile.


Vărsător
Nu este cazul să-ți strici ziua din cauza impulsului de a-ți satisface anumite dorințe sexuale neîmplinite, deoarece poți pierde ceea ce partenerul vrea să îți ofere pe plan erotic. Lasă-l să se manifeste liber, fără a face comentarii răutăcioase, astfel vei descoperi noi senzații plăcute.

Peşti
Un plus de energie, devotament, dorință de reușită, creativitate se manifestă astăzi. Constați că ai mai multă putere de muncă, prin urmare te decizi să faci schimbări majore pe plan profesional. Vrei să fii lăsat în pace, să nu dai prea multe explicații, ceea ce nu este un lucru rău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS