14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Simți nevoia să fii recunoscător partenerului de viață că a rezistat până acum alături de tine, deși nu de puține ori nu i-a fost tocmai comod. Observi cât de devotat îți este, de aceea s-ar putea să vrei să-l recompensezi cu o vacanță surpriză.

Taur
O situație neprevăzută îți poate afecta programul. Dacă ai programat un interviu, posibil să fii defavorizat de cei din comisia de evaluare, care s-ar putea să te prindă pe picior greșit cu o întrebare-capcană. Lipsa de concentrare, indispoziția te fac să dramatizezi.

Gemeni
Cineva cu influență te poate remarca la un eveniment social, dar trebuie să iei în calcul că uneori oamenii, chiar dacă au deja un anumit statut, posibil că au și un interes, așa că nu te bucura prea tare. E bine să dai dovadă de mai multă prudență în acțiuni și atenție la comunicare. Dacă îţi pui tot sufletul deodată pe tavă s-ar putea să ieși șifonat.

Rac
Capitolul sentimental necesită mai multă atenție în prima parte a zilei, deoarece, pe fondul unor amânări, se pot înregistra discuții în contradictoriu. Este posibil să afli despre unele escapade ale partenerului de viață, ceea ce te va face să-l ataci printr-un discurs agresiv.

Leu
Există șanse ca în viața ta să apară noi puncte de interes. Încearcă să ierți greșelile celor care cândva au contat în viața ta și să depășești criza emoțională de moment. Vei constata că în acest fel este mai bine atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

Fecioară
Din cauza unor probleme afective devii confuz și de aici până la o ceartă cu partenerul de viață nu mai este decât un pas. Dacă ești singur, vei simți dorința de a te distra, de a ieși din monotonie, de a adera la alte grupuri de influență, ceea ce se va realiza pe seară.


Balanţă
Reușești să te concentrezi cu ușurință asupra unor chestiuni dificile rămase nerezolvate. Profită de influxul astral din această zi pentru a găsi cele mai bune soluții. Pe seară, dacă ești singur, este posibil ca la un eveniment să te îndrăgostești, să îți găsești sufletul-pereche.

Scorpion
Un lucru este sigur, atenția la detalii și lucrul cu meticulozitate în orice proiect demarat aduc un succes garantat. Însă dacă vei cere și părerea unui expert pe un anumit domeniu, chiar și numai din pură curiozitate, îți vei lărgi perspectiva și vei avea mai multe șanse de reușită.

Săgetător
Te bucuri din plin de oportunitățile care apar azi, trăieşti la maximum sentimente de satisfacție, descoperi noi provocări pe plan profesional, dacă vei iniția o călătorie în scop de serviciu. Orice tentativă de manipulare sau dominare a partenerului se poate solda cu o separare.

Capricorn
Pe baza unei interpretări de moment vrei să te retragi dintr-o afacere sau colaborare doar pentru a-i oferi o lecție cuiva care crezi că a profitat de bunăvoința ta. Nu exagera, s-ar putea să te trezești singur pe viitor. Dacă ești singur, vei fi mai distant și nu vei reuși să te faci plăcut.

Vărsător
Dacă desfășori activități caritabile, vei spune ce ai pe suflet. Apoi bine ar fi să te destinzi cu o activitate relaxantă la finalul unei zile aglomerate la muncă. Dorința ta va fi susținută de partenerul de viață, împreună veți reuși să încheiați ziua cu bine.

Peşti
E timpul să profiți de tot ceea ce înseamnă oportunitate venită azi, deoarece ai șanse sporite de a începe activități pe cont propriu, iar rezultatele financiare pot să apară pe termen lung. Totuși, dacă vei fi pus în situația de a semna acte, încearcă să te consulți cu un specialist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS