16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Cineva din străinătate îți face o propunere de nerefuzat. Dacă nu ești hotărât, posibil pentru că simți ceva în neregulă, consultă-te și cu familia înainte de a da un răspuns. Stresul din ultima perioadă poate aduce probleme de sănătate, pot reveni în actualitate boli mai vechi.

Taur
Evită azi speculațiile care promit câștiguri fabuloase, chiar dacă sunt tentante. Deciziile tale ar putea fi rezultatul egoismului, lăcomiei, și acest lucru te-ar putea costa timp și bani. În schimb, se pare că poți clarifica unele aspecte, rămase din urmă, nelămurite pe partea sentimentală.

Gemeni
După o perioadă de certuri şi tensiuni în relație, acum poţi discuta cu calm cu partenerul o problemă importantă pentru bunăstarea ta sentimentală. Iubirea cunoaște alte dimensiuni, dar ai grijă să nu-ți pui tot sufletul deodată pe tavă că s-ar putea să ieși șifonat.

Rac
Starea de amorțire în care plutești acum nu va aduce rezultate bune pe partea sentimentală. Te chinuieşti singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut și să trăiești în prezent. Ar fi bine ca relațiile care nu mai aduc palpitații sau instict afectiv să fie abandonate și înlocuite cu unele noi.

Leu
Se pare că o persoană apropiată nu poate să-și stăpânească invidia. Nu este momentul potrivit să-i demonstrezi ceea ce reprezinți cu adevărat și ceea ce cunoști pe partea profesională, pentru a nu pune paie pe foc. Mai bine te retragi și abordezi discuția de pe o poziție inferioară.

Fecioară
Se pare că o persoană apropiată nu poate să-și stăpânească invidia. Nu este momentul potrivit să-i demonstrezi ceea ce reprezinți cu adevărat și ceea ce cunoști pe partea profesională, pentru a nu pune paie pe foc. Mai bine te retragi și abordezi discuția de pe o poziție inferioară.


Balanţă
Există riscul ca, în urma unui eveniment neplăcut, dintr-o persoană verticală să te tranformi într-una oportunistă. Constați că un coleg se face remarcat pe spatele tău. Dă dovadă de înțelepciune, iar pe viitor vei avea de câștigat. La nivel afectiv, apare dorința de a-l controla pe cel drag.

Scorpion
De-a lungul ultimelor luni poate că ai observat că obsesia de a controla finanțele din zgârcenie nu dă randament, motiv pentru care acum decizi să le dai mână liberă celorlalți pentru a acționa în numele tău. Trebuie însă să fii precaut, ascultă și ce-ţi spune intuiția înainte de a acționa.

Săgetător
O discuție importantă se anunță în această zi, partenerul de viață se va confesa, demonstrând pe această cale cât de multă încredere are în tine. Ar fi bine dacă ai empatiza cu acesta pentru a-l ajuta să se exteriorizeze și să scape de emoții negative.

Capricorn
Posibilă schimbare bruscă în programul de la locul de muncă, care este deja încărcat, așa că ești solicitat peste program. Chiar dacă salariul este tentant, încearcă să nu-ți neglijezi partenerul de viață. Pentru a reuși tot ceea ce ți-ai propus, cere sfatul unui prieten.

Vărsător
Banii sunt elementul mult așteptat în viața ta acum și se pare că astăzi ai șanse să-i primești de unde nici nu te aștepți. Relațional, ar fi bine să organizezi o minivacanță, te vei bucura de complimente şi declarații de dragoste din partea celui iubit.

Peşti
Ai șansa de a începe ceva pe cont propriu, doar comoditatea poate îngreuna acest demers. Totuși, s-ar putea să întâlnești pe cineva care să te motiveze pentru a te dinamiza. Pe de altă parte, dacă ai lucrat în ultimul timp la un proiect, acum poți primi vești că a fost aprobat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS