16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Dacă la serviciu situaţia se tensionează astăzi şi vă trece prin gând să porniţi de la zero, ar fi recomandabil să staţi să vă gândiţi, şi de două ori dacă e nevoie, dacă ştiţi la ce renunţaţi şi pentru ce anume. E vremea schimbărilor, însă e foarte important să nu vă grăbiţi. Căutaţi compania protectoare a familiei şi sfaturile acesteia atunci când vă concepeţi strategia financiară.

Taur
Astăzi este o bună ocazie să luaţi legătura cu persoane dragi din familie pe care nu le-aţi mai văzut de ceva vreme. Veţi simţi că sunteţi cumva responsabil pentru a menţine relaţiile strânse şi a vă preocupa de acestea, dar în plus aveţi şansa chiar să vă bucuraţi de revedere.

Gemeni
Preocupat de situaţia materială şi poate uşor conservator, astăzi tindeţi să optaţi pentru a acorda o mare importanţă rezolvării responsabilităţilor, fiind o persoană de bază pentru colegii voştri de serviciu. Ştiţi cum să găsiţi soluţii profitabile şi, mai ales, cum să vă folosiţi inspiraţia creativă.

Rac
Pe cât sunteţi de implicat şi concesiv astăzi în relaţia cu cei dragi, copiii sau persoana iubită, lăsându-vă la vedere emoţiile, pe atât sunteţi de sensibil şi influenţabil de atmosfera tensionată în relaţia cu superiorii sau cu unii rivali declaraţi. Antrenaţi-vă autocontrolul şi nu răspundeţi exagerat la provocări.

Leu
Viaţa alături de familie şi senzaţia de refacere a forţelor în intimitatea căminului estompează astăzi într-o oarecare măsură sentimentul apăsător al tuturor responsabilităţilor pe care simţiţi că le aveţi faţă cei dragi. Este recomandată multă atenţie la locul de muncă sau în deplasări de serviciu, luându-vă toate măsurile de precauţie înainte de a porni cu mult elan în orice activitate.

Fecioară
Deşi sunteţi perfect conştient de implicarea de care trebuie să daţi dovadă în mediul social şi de puterea de analiză a acestuia, astăzi păreţi să acceptaţi că răbdarea şi politica paşilor mărunţi, dar eficienţi, reprezintă o cale sigură spre a ajunge acolo unde doriţi, fără a mai grăbi lucrurile.

Balanţă
Zona carierei este astăzi un subiect prioritar, dar şi imaginea voastră socială. Însă, până la urmă, nu trebuie să ţineţi cont de ceea ce spune lumea atâta timp cât vă implicaţi trup şi suflet în proiecte care presupun o construcţie solidă a sectorului financiar. Bazaţi-vă pe flerul vostru în gestionarea afacerilor şi nu vă lăsaţi dus de valul situaţiei tensionate de acasă.

Scorpion
Nu prea mai aveţi timp şi dispoziţie pentru trivialităţi şi preferaţi să vă axaţi doar pe chestiunile cu adevărat importante. Miza este mare, la fel şi răbdarea şi concentrarea, ştiind că în final veţi obţine ce doriţi. Nu ignoraţi un strop de înţelepciune venit din partea celor mai experimentaţi.

Săgetător
Nu vă stă în fire să acţionaţi precaut şi din umbră, dar astăzi acest demers pare să fie singura opţiune atât în gestionarea afacerilor, dar şi în chestiunile intime. Atâta timp cât vă controlaţi angoasele şi sentimentele de nesiguranţă, vă puteţi lăsa ghidat cu încredere atât de intuiţie, cât şi de sfatul unor apropiaţi.

Capricorn
Astăzi, aveţi suficientă energie pentru a muta şi munţii din loc, reorganizând tot ce ţine de casă şi familie. Cum mai nimic nu se produce peste noapte, ar fi indicat să puneţi accent pe onestitate, ascultând nevoile partenerului vostru şi asumându-vă împreună responsabilitatea pentru cum vă construiţi viitorul.

Vărsător
Astăzi puteţi trăi senzaţia că v-aţi ales un drum destul de anevoios de ascensiune socială sau că acesta este un drum mai lung de parcurs decât aţi fi sperat. Însă, proiectele trebuie duse până la capăt cu multă implicare. Ar fi de preferat să nu daţi curs unor provocări verbale din partea unora ce nu vă vor binele şi să fiţi atent la necesităţile organismului vostru.

Peşti
Astăzi, puteţi transmite încărcătura voastră emoţională, dar şi inspiraţia creativă unor cercuri mari de oameni, prin discurs sau scriind. Ideile voastre sunt profunde şi pot avea o notă dramatică, reflectând fidel senzitivitatea voastră. Răbdarea vă va face un dascăl bun pentru copiii voştri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS