17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi vă puteţi ocupa de relaţiile cu străinătatea, dialogând sau scriind mesaje partenerilor şi cunoscuţilor din alte ţări. Canalizaţi-vă pe discuţii mai puţin importante, deoarece s-ar putea ca peste câteva zile să vă răzgândiţi sau ceilalţi să îşi schimbe planurile comune cu voi.

Taur
Chestiunile financiare în care sunteţi implicat alături de alţii vă preocupă întreaga zi. Pe de o parte, este nevoie să achitaţi facturi sau taxe restante, pe de altă parte căutaţi modalităţi de investiţii financiare pe termen lung. Recomandabil este să aveţi în vedere sfaturile şi ideile rudelor sau prietenilor apropiaţi.

Gemeni
Este o zi bună pentru a pune la punct şi lămuri detalii legate de parteneriate şi proiecte comune cu alţii. Faptul că sunteţi foarte preocupat cu activităţile profesionale, partenerul de viaţă se simte neglijat şi de aici apar şi discuţiile aprinse.

Rac
Agitaţia de la serviciu vă poate obosi mult. Cu înţelepciune şi răbdare, veţi reuşi să vă rezolvaţi şi chestiunile profesionale, dar şi cele de rutină ale casei. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul vă este obosit, vulnerabile fiind, în primul rând, ficatul, dar şi aparatul respirator.

Leu
Persoana iubită sau copiii vă solicită din plin astăzi. Fie trebuie să desfăşuraţi activităţi comune cu aceştia, fie au nevoie de sfaturile voastre sau au nevoie de susţinerea voastră financiară. În orice situaţie, vă veţi putea bucura şi de prezenţa lor în preajma voastră şi de faptul că vă implică în ale lor.

Fecioară
Este o zi în care sufletul vostru are nevoie de liniştea casei şi de dialogurile cu membrii familiei. Pe de altă parte, prietenii vă susţin planurile domestice, însă cei dragi nu prea. Aveţi suficientă energie şi ajutor din partea altora, astfel încât să vă îndepliniţi dorinţele şi nevoile legate de spaţiul locativ.

Balanţă
Ziua debutează cu mai multe drumuri pe distanţe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de ajutorul vostru. Dialogurile cu ceilalţi sunt tensionate, aşa încât fiţi prudent şi evitaţi să răspundeţi la provocări.

Scorpion
Se conturează venituri suplimentare din munca desfăşurată în străinătate sau se prefigurează variante noi de câştig, lucrând în echipă cu parteneri străini. Chiar dacă, deocamdată, sunteţi nemulţumit de bugetul disponibil, lucrurile vi se vor aranja favorabil. Energia vitală este redusă, de aceea dozaţi-vă eforturile şi îngrijiţi-vă trupul şi sufletul mai mult.

Săgetător
Stările voastre de spirit sunt schimbătoare şi cu greu ceilalţi vă intră în voie. Liniştiţi-vă, detaşaţi-vă de tumultul cotidian şi dezvoltaţi-vă încrederea în propriile forţe. Senzaţia că se petrec multe şi mărunte în spatele vostru este persistentă, mai ales în domeniul profesional, dar de fapt vi se pregătesc lucruri bune.

Capricorn
Minunat ar fi să fiţi discret şi detaşat de forfota zilnică. Afecţiunile legate de ficat, coapse sau aparat respirator vă pot crea neplăceri, însă o hrană uşoară, eforturi dozate şi o plimbare în aer liber vă sunt suficiente pentru a vă reface. După-amiază vă veţi simţi mai bine.

Vărsător
Relaţiile cu prietenii şi cu protectorii sunt la ordinea zilei. Cu ajutorul acestora veţi reuşi să rezolvaţi chestiuni profesionale, dar veţi afla şi informaţii secrete vizavi de viitoarele acţiuni şi proiecte din sfera profesională.

Peşti
Se conturează discuţii aprinse cu şefii şi răsturnări de situaţie în activităţile profesionale. Totuşi, nu puneţi bază pe cele petrecute astăzi, întrucât peste câteva zile apele se vor linişti. Faptul că sunteţi din ce în ce mai creativ la serviciu, asta vă scoate în evidenţă şi unii colegi vă pun beţe în roate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS