11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua scoate în evidență probleme legate de lăcomie, înșelătorie, trufie, șantaj, mită, indiferență. Excesul de mâncare îți poate afecta sănătatea, dar o dietă echilibrată te ajută să îți revii. Fii atent la alimentele ingerate și adoptă un stil de viață sănătos.

Taur
Astrele îți dau apă la moară, vei avea parte de multă imaginație, creativitate, intuiția e la cote maxime. Afectiv, te va lua prin surprindere o dorință intensă de a flirta cu o altă persoană, dacă eşti într-o relaţie şi deşi nu ai probleme cu partenerul. Totuși, fii realist.

Gemeni
Simţi dorința de a participa la un eveniment, pentru a te înconjura de oameni noi, cu care să poți stabili legături sociale pe termen lung. Sănătatea poate avea de suferit dacă nu vei comunica celor ce te provoacă tot ceea ce gândești. Rişti să ai probleme digestive.

Rac
La locul de muncă sau în afaceri acționezi cu mai mult discernământ. Ești plăcut surprins că experiența ta își spune cuvântul. Cei din echipă sunt mulțumiți de colaborarea cu tine. Pe partea sentimentală, tot ceea ce stabilești astăzi este susținut de partenerul de viață.

Leu
Constaţi cât de mult ai evoluat pe partea profesională. Astrele aduc noi provocări în relațiile cu cei de la muncă. Un coleg nu își poate stăpâni invidia, dar nu te lăsa influențat de energia sa negativă. Provocarea zilei este să îi faci pe cei dragi să te înțeleagă.

Fecioară
Îți place să o trăiești la maximum. Îți poți îmbogăți personalitatea prin exploatarea unui nou talent. Șanse crescute de a vedea adevărata intenție a celor din jur. Intuiești clar dacă ei fac lucrurile cu scopul de a obține beneficii personale sau dacă sunt sincere.

Balanţă
Poate că astăzi vei analiza situațiile prin care treci și vei opta să pleci într-o minivacanță alături de cineva drag. Însă se recomandă atenție la portofel, deoarece se întrevăd cheltuieli neprevăzute sau inutile care îți pot strica tot cheful de relaxare.

Scorpion
Stresul de la muncă se resimte. Îţi dorești să te retragi în natură, să pleci în vizită la o rudă pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ţi se pot deschide uși spre o relație secretă extraconjugală neașteptată, dar nu te grăbi pentru că riști să fii prins de partener.

Săgetător
Este o zi favorabilă socializării și discuțiilor legate de domeniul profesional. Astrele te vor ajuta să îți expuni cu înțelepciune punctul de vedere, să te faci apreciat de către ceilalți. Negocierile vor avea succesul dorit și schimbări favorabile sunt pe cale să apară în viața ta.

Capricorn
Prudență în vorbe și comportament. Lipsa progresului la muncă poate aduce multe frustrări, dar ele nu trebuie duse acasă. Partenerul îți poate reproșa faptul că nu te implici suficient de mult în relație. Încearcă să-i explici că ai nevoie de timp pentru a te relaxa.

Vărsător
Epuizarea și oboseala provocată de stresul de la muncă îți dau impresia că nu îți mai găsești locul. Ai răbdare și totul se va rezolva. Se anunță câștiguri din noi colaborări, ar fi bine să comunici cu o persoană ce are experiență în privința domeniului tău de activare.

Peşti
Zi nefavorabilă relațio-nării profesionale, nu sunt recomandate deplasările în interes de serviciu. Pot apare dispute pe teme legale, cu colegii. Nu riscați în afaceri pentru că puteți ieși în pierdere. Tensiunile de la locul de muncă pot afecta starea de bună dispoziție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS