22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi doreşti să te apropii mai mult de copii pentru a-i încuraja să își găsească scopul în viață. Atenție la discurs, încearcă să-i încurajezi cu sfaturi înțelepte. Pe de altă parte, ți-ar plăcea ca acum să schimbi ceva în viața ta, dar mai întâi ar fi bine să te mai documentezi.

Taur
Azi atragi simpatia celor din jur. Nu lăsa ca buna dispoziție să îți acapereze toată atenția și să scapi din vedere aspecte importante. E posibil să amâni întâlnirile planificate pe azi, intervine o situație neprevăzută, din cauza căreia să nu vă puteți respecta promisiunile.

Gemeni
La serviciu se anunță o zi plină de capcane. Ai tendința să te pierzi în detalii, ceea ce te distrage de la îndeplinirea sarcinilor și îți consumă timpul și energia fără rost. Ar fi bine să încerci să-ți organizezi altfel programul, pentru a nu lăsa problemele profesionale să-ți strice seara.

Rac
Un coleg nou poate să imprime în mintea ta noi idei. Aceste informații te pot pune pe gânduri, urmând ca, în final, să te decizi dacă vei opta și tu pentru a le pune în practică. Partea de sănătate poate fi afectată în această zi, vitalitatea este scăzută.

Leu
Cu cât vei investi mai mult în propria persoană, cu atât te vei simți mai pregătit să înfrunți noi obstacole profesionale, poate chiar să începi o afacere pe cont propriu. Pe partea de sănătate pot să revină unele probleme mai vechi, multă atenție la ceea ce consumi.

Fecioară
Ziua aduce stres interior. Ţi-ar plăcea să te schimbi. Sănătatea va fi și ea vizată, deși ai dorința de a schimba ceva la aspectul fizic, nu reușești să descoperi o cale optimă de a face acest lucru. Însă nu este exclus să primești pe calea visului un răspuns potrivit.

Balanţă
Nu este o zi favorabilă deciziilor majore, mai ales pe plan profesional. Fii atent la actele pe care le semnezi. Este posibil ca o problemă veche de sănătate să te trimită la doctor. Totuși, nu te grăbi să fii de acord cu o intervenție chirurgicală, probează și alte metode de tratament.

Scorpion
Dacă ai trecut de un interviu important pentru evoluția ta profesională, poți să îți renegociezi salariul. Se pare că știi să te faci plăcut în fața șefilor, mai ales când ai un interes de ordin financiar. Sentimental, ai șansa de a vedea fața ascunsă a partenerului de viață.

Săgetător
Este o zi bună pentru susținerea unui test, obținerea unei aprobări, discuția în vederea obținerii unui avantaj material, o deplasare, o investiție. Astrele îți aduc astăzi șanse mari ca să ai parte de mai multă stabilitate pe plan profesional și înlătură riscul pierderilor financiare.

Capricorn
Astăzi radiezi un aer misterios, iar cei din anturaj nu vor reuși să îți ghicească intențiile. Astrele activează câștigurile venite din unele asocieri, prin urmare, vei fi avantajat dacă te vei implica acum într-un proiect. Ziua aduce multă iubire și reluarea legăturilor cu rudele.

Vărsător
Apare un risc crescut de a provoca o ceartă cu cei dragi. Încearcă să-ți consumi excesul de energie negativă prin activități recreative, treburi casnice, activități sportive. Dacă sunt ceva probleme în cuplu și au fost trecute cu vederea, azi totul se va spune fără menajamente.

Peşti
O veste legată de bani cheltuiți pentru lucruri nesemnificative atrage o profundă dezamăgire. Încearcă să fii prudent la tentații și să nu mai fii darnic cu cine nu trebuie. Fii milostiv doar atunci când simți că bani vor fi apreciați cum se cuvine. Odihneşte-te și să stai mai mult acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS