15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi, relaţia de cuplu poate cunoaşte o stabilizare şi armonizare, şi asta pentru că vă faceţi planuri frumoase împreună şi aveţi încredere în viitor. Poate fi un moment de visare, de depăşire a limitelor şi graniţelor, care vă motivează să vă uitaţi la posibilităţi noi de a merge mai departe.

Taur
Experienţele din sfera muncii şi sănătăţii pot crea linişte interioară şi armonie cu cei din jur. Vă gândiţi la o schimbare a stilului de viaţă şi a atitudinii faţă de sarcinile zilnice. Totul decurge cu mai multă pace şi naturaleţe decât altădată. Aveţi nevoie de echilibru între viaţa de familie şi cea profesională.

Gemeni
Pentru voi, astăzi poate fi o zi de iubire primită şi dăruită. O zi dedicată persoanei iubite şi/sau copiilor, dar şi pasiunii, bucuriei, creativităţii. Vă e mult mai clar acum care este drumul pe care vreţi să-l urmaţi pe termen lung, aşa că e momentul să puneţi în practică alegerile făcute deja în interior, cu încredere şi curaj.

Rac
E momentul adevărului şi a unor alegeri mai clare în ceea ce priveşte o situaţie familială, relaţia de cuplu, casa şi căminul. Astăzi, chiar dacă încă vă încearcă un sentiment de nerăbdare şi nu vă e prea clar ce se zăreşte la orizont, e necesar să recunoaşteţi care sunt schimbările benefice şi care sunt nevoile voastre reale.

Leu
Zona comunicării este aspectată şi vă invită să găsiţi calea cea mai potrivită şi cât mai delicată de a vă transmite mesajele, fără însă a denatura adevărul şi fără compromisuri. Este o zi a negocierii prin definiţie.

Fecioară
În aceste zile, căpătaţi tot mai multă claritate cu privire la derularea unor proiecte sau la relaţiile ce constituie un sprijin real pentru a vă urma visele. Siguranţa financiară devine subiectul central al zilei, aşa că aveţi nevoie să regândiţi nişte strategii de câştiguri şi cheltuieli.

Balanţă
Din punct de vedere profesional şi financiar, lucrurile se clarifică în aceste zile. Adică începeţi să înţelegeţi la ce v-au folosit experienţele şi, poate, blocajele, din ultimele săptămâni. Cu alte cuvinte, vă vine inima la loc, pentru că începeţi să zăriţi posibilităţi de ascensiune şi progres.

Scorpion
Devine vital să luaţi distanţă de lume, de zgomot şi agitaţie. Cu cât vă implicaţi mai puţin în exterior şi vă luaţi timp pentru voi, cu atât mai multe răspunsuri şi mesaje veţi primi. Mai cu seamă că acum vi se face clar ce vreţi să faceţi cu viaţa voastră şi care e direcţia în care e potrivit să vă îndreptaţi.

Săgetător
Este activată zona relaţiilor sociale şi a publicităţii. Astăzi, chiar dacă sunteţi foarte deschis către relaţii noi, ascultaţi-vă intuiţia şi nu vă lăsaţi distras de promisiuni fără o bază reală sau de atitudinea schimbătoare a celor din jur.

Capricorn
Pentru voi este o zi a puterii şi autorităţii, a statutului şi imaginii. S-ar putea să fiţi pus în situaţia de a vă apăra locul, poziţia sau măcar punctul de vedere, în faţa unor persoane cu autoritate. În orice caz, aveţi nevoie de prezenţă de spirit, atenţie, dar şi flexibilitate şi disponibilitatea de a negocia absolut orice vi se cere.

Vărsător
E posibil să aveţi un sentiment acut de incertitudine cu privire la viitor, mai ales prin prisma relaţiei de cuplu care se cere reformulată în următoarea perioadă, dar şi prin cea a colaborărilor şi imaginii publice care sunt supuse schimbărilor şi ajustărilor.

Peşti
Zona finanţelor cunoaşte astăzi un început de stabilizare, prin sprijinul acordat de oameni care vă apreciază sau chiar prin propuneri pe care deja le primiţi, legat de carieră. Acum este momentul să profitaţi de un context favorabil şi să găsiţi soluţiile necesare pentru a înainta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS