10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscopul

Berbec
Te simți mândru de reușitele partenerului de viață, lucru care te motivează să-ți dorești mai mult în carieră. Șanse mărite de a face schimbări majore în viață și de a trăi fericit. Efectele influxului astral de astăzi se vor resimți și pe partea de studiu, deplăsări în alte zone.

Taur
Ai idei geniale legate de începerea unui proiect ce ar putea viza o colaborare cu cineva din altă zonă sau poate chiar provocarea de a te stabili în altă țară. Deciziile se vor lua în perioada următoare, astăzi preferi să te documentezi cât mai bine despre această posibilă mișcare.

Gemeni
Deși bani vor intra în portofelul tău, nu sunt de ajuns. Manifeşti un stres cronic ce poate ajunge la cote maxime în perioada următoare. Încearcă să te ocupi mai mult de domeniul relațional, se pare că a venit momentul să te bucuri de prezența celui drag.

Rac
Ar fi bine să iei în seamă unele semnale pe care ți le trimite Universul. Părerea ta pare să fie luată în calcul, vei observa că totul se clarifică, pe toate planurile. Pe seară este un moment prielnic pentru a-ți arăta frumusețea sufletească prin gesturi și cuvinte frumoase.

Leu
Universul te forțează să implementezi idei revoluționare gândite în ultima perioadă. Cel mai probabil, vei renegocia un contract, vei semna anumite acte. Atenție la limbajul licențios, mai ales în preajma colegilor de muncă. S-ar putea ca vorbele tale să pară ieșite din context.

Fecioară
Poți suferi pierderi bănești pentru că te simți atras de o afacere riscantă. Dacă vei avea răbdare, mai târziu totul se va dovedi a fi doar o himeră. La capitolul dragoste ești într-un impas, însă totul se va rezolva dacă vei apela la un dialog sincer cu partenerul de viață.

Balanţă
Stresul din ultima perioadă își spune cuvântul, problemele deja existente se pot amplifica. Dacă ai de achitat ceva, poate interveni o amânare, apare ceva inopinat pe ultima sută de metri, cel mai probabil din cauza familiei, care va conduce la luarea acestei decizii.

Scorpion
Dacă ai fost descurajat în ultima vreme, acum este timpul să faci o schimbare favorabilă în viața ta. Atenția la detalii va face diferența, reușita din această zi depinde în mare măsură de ingeniozitatea ta, dacă se poate, de ce să nu încerci să faci ceva constructiv?!

Săgetător
Apare tendința să spui că relația ta este poate cea mai solidă, însă ziua de astăzi ar putea aduce surprize de proporții. Astrele vorbesc despre instinctul de afirmare, de posesivitate, de aroganță și, totodată, de egoism. Se întrevede o ceartă cu partenerul de viață.

Capricorn
Relațiile cu asociații care profită de tine se vor rupe și vor veni altele solide. Din pricina stresului, sănătatea va începe să îţi facă probleme, în special pe partea de digestie. Nu lua medicamente după sfaturi de pe internet sau de la cei din familie, mai bine mergi la doctor.

Vărsător
Ai tendința de a te mândri peste măsură cu roadele muncii depuse în ceea ce privește cariera. De aceea pot să apară unele dispute cu partenerul de viață, cauzate de modul tău egoist de a te comporta. Împăcarea va veni dacă vei decide să te implici în egală măsură și în activități casnice.

Peşti
Mirajul unor câștiguri rapide îți poate capta atenţia astăzi. Însă ar fi indicat să te bazezi pe intuiție, nu încerca să-i imiți pe cei din anturaj, căci s-ar putea să te conducă pe o pistă falsă. Dacă ai lucrat în ultimul timp la un proiect, poți primi vești că a fost aprobat. E posibil să fii avansat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS